Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9246 9247 9248 9249 9250 9251 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ita Lockheart

PostPosted: Tue Mar 22, 2005 11:54 pm

Miss_Karina
Ita Lockheart
Nightmaree
Ita Lockheart
witam nowy , nudny dzien , na szczescie u mnie statni w szkole bo jutro juz wolne ( przynajmniej moge sie tym pocieszyc )
Eredin Cie ostatnio szukał
jak słodko , a mowił po co / heart wink
witka Ituś xd whee nie nie m󷩦#322;, ale ciągle pytal sie o ciebie whee
a w jaki sposob ? hejka karina 3nodding bo mogł sie pytac milutko np " gdzie moja itusia" albo wsciekle "gdize ta ita scream " whee
PostPosted: Tue Mar 22, 2005 11:56 pm

Ita Lockheart
Miss_Karina
Ita Lockheart
Nightmaree
Ita Lockheart
witam nowy , nudny dzien , na szczescie u mnie statni w szkole bo jutro juz wolne ( przynajmniej moge sie tym pocieszyc )
Eredin Cie ostatnio szukał
jak słodko , a mowił po co / heart wink
witka Ituś xd whee nie nie m󷩦#322;, ale ciągle pytal sie o ciebie whee
a w jaki sposob ? hejka karina 3nodding bo mogł sie pytac milutko np " gdzie moja itusia" albo wsciekle "gdize ta ita scream " whee
hmmm.... bardziej pierwsze...chyba milutko whee ja sie ciesze ze juz swieta sa xp wiecej czasu na spanie i wiecej czasu na... nauke xp sweatdrop

Miss_Karina

Ita Lockheart

PostPosted: Tue Mar 22, 2005 11:58 pm

Miss_Karina
[]hmmm.... bardziej pierwsze...chyba milutko whee ja sie ciesze ze juz swieta sa xp wiecej czasu na spanie i wiecej czasu na... nauke xp sweatdrop
niema to jak swieta , troche jestem głodna bo na sniadanie tylko bajaderke zjadłam , ale bedzie fajnie , wolne , siwieta , poumczymy sie xd porysujemy , i pobawimy haha ( aha , jak by był Eredin to przekaz mu całusy odemnie )
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:01 am

Ita Lockheart
Miss_Karina
[]hmmm.... bardziej pierwsze...chyba milutko whee ja sie ciesze ze juz swieta sa xp wiecej czasu na spanie i wiecej czasu na... nauke xp sweatdrop
niema to jak swieta , troche jestem głodna bo na sniadanie tylko bajaderke zjadłam , ale bedzie fajnie , wolne , siwieta , poumczymy sie xd porysujemy , i pobawimy haha ( aha , jak by był Eredin to przekaz mu całusy odemnie )
okej whee a teraz to w szkole jestes? O.o informatyka czy jak? whee

Miss_Karina

Ita Lockheart

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:02 am

Miss_Karina
[okej whee a teraz to w szkole jestes? O.o informatyka czy jak? whee
tak , niestety jestem w szkole na informie , no coz , ale jako zyje , a ty ?
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:03 am

Ita Lockheart
Miss_Karina
w domciu 3nodding kuruje sie... przez te [cenzura] studia+zima+moje glupota rozchorowalam sie sweatdrop blaugh wink ale cosh...

Miss_Karina

Ita Lockheart

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:07 am

Miss_Karina
Ita Lockheart
Miss_Karina
w domciu 3nodding kuruje sie... przez te [cenzura] studia+zima+moje glupota rozchorowalam sie sweatdrop blaugh wink ale cosh...
oh rozumiem ten uol , wiem ze szkoła moze wyrządzic takie uszkodzenia nna naszy zdrowiu ktore mogą takze prowadzic do bardzo niebezpiecznyh powikłan biggrin whee
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:09 am

Ita jak sie nazywaja te butki ktore masz na nogach?? whee szukam wszedzie i nie moge znalezc sweatdrop

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:10 am

Ita Lockheart
Miss_Karina
Ita Lockheart
Miss_Karina
oh rozumiem ten uol , wiem ze szkoła moze wyrządzic takie uszkodzenia nna naszy zdrowiu ktore mogą takze prowadzic do bardzo niebezpiecznyh powikłan biggrin whee
oj niestety.... ja w liceum nie mialam az takich uszkodzen na zdrowiu jakich mam teraz sweatdrop crying ale cosh... trza zyc xd whee
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:14 am

Miss_Karina
Ita jak sie nazywaja te butki ktore masz na nogach?? whee szukam wszedzie i nie moge znalezc sweatdrop
nazywają sie one ... castaway black boots

Ita Lockheart

Miss_Karina

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:15 am

Ita Lockheart
Miss_Karina
dziekuje
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:18 am

Miss_Karina
Ita Lockheart
Miss_Karina
dziekuje
dobra ja musze mykac bo zaraz bede miała chemie ( bleh ) no coz , pozdrow wszystkich a zwłaszcza Eredin'a wink heart by by

Ita Lockheart

Miss_Karina

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 12:19 am

Ita Lockheart
Miss_Karina
Ita Lockheart
Miss_Karina
dziekuje
dobra ja musze mykac bo zaraz bede miała chemie ( bleh ) no coz , pozdrow wszystkich a zwłaszcza Eredin'a wink heart by by
papatki whee
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 1:15 am

plumm!

racqel

Miss_Karina

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 1:47 am

racqel
plumm!
hej whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9246 9247 9248 9249 9250 9251 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games