|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:54 pm
Miss_Karina Ita Lockheart Nightmaree Ita Lockheart witam nowy , nudny dzien , na szczescie u mnie statni w szkole bo jutro juz wolne ( przynajmniej moge sie tym pocieszyc ) Eredin Cie ostatnio szukał jak słodko , a mowił po co / heart wink witka Ituś xd whee nie nie m#322;, ale ciągle pytal sie o ciebie whee a w jaki sposob ? hejka karina 3nodding bo mogł sie pytac milutko np " gdzie moja itusia" albo wsciekle "gdize ta ita scream " whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:56 pm
Ita Lockheart Miss_Karina Ita Lockheart Nightmaree Ita Lockheart witam nowy , nudny dzien , na szczescie u mnie statni w szkole bo jutro juz wolne ( przynajmniej moge sie tym pocieszyc ) Eredin Cie ostatnio szukał jak słodko , a mowił po co / heart wink witka Ituś xd whee nie nie m#322;, ale ciągle pytal sie o ciebie whee a w jaki sposob ? hejka karina 3nodding bo mogł sie pytac milutko np " gdzie moja itusia" albo wsciekle "gdize ta ita scream " whee hmmm.... bardziej pierwsze...chyba milutko whee ja sie ciesze ze juz swieta sa xp wiecej czasu na spanie i wiecej czasu na... nauke xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:58 pm
Miss_Karina []hmmm.... bardziej pierwsze...chyba milutko whee ja sie ciesze ze juz swieta sa xp wiecej czasu na spanie i wiecej czasu na... nauke xp sweatdrop niema to jak swieta , troche jestem głodna bo na sniadanie tylko bajaderke zjadłam , ale bedzie fajnie , wolne , siwieta , poumczymy sie xd porysujemy , i pobawimy haha ( aha , jak by był Eredin to przekaz mu całusy odemnie )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:01 am
Ita Lockheart Miss_Karina []hmmm.... bardziej pierwsze...chyba milutko whee ja sie ciesze ze juz swieta sa xp wiecej czasu na spanie i wiecej czasu na... nauke xp sweatdrop niema to jak swieta , troche jestem głodna bo na sniadanie tylko bajaderke zjadłam , ale bedzie fajnie , wolne , siwieta , poumczymy sie xd porysujemy , i pobawimy haha ( aha , jak by był Eredin to przekaz mu całusy odemnie ) okej whee a teraz to w szkole jestes? O.o informatyka czy jak? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:02 am
Miss_Karina [okej whee a teraz to w szkole jestes? O.o informatyka czy jak? whee tak , niestety jestem w szkole na informie , no coz , ale jako zyje , a ty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:03 am
Ita Lockheart Miss_Karina [okej whee a teraz to w szkole jestes? O.o informatyka czy jak? whee tak , niestety jestem w szkole na informie , no coz , ale jako zyje , a ty ? w domciu 3nodding kuruje sie... przez te [cenzura] studia+zima+moje glupota rozchorowalam sie sweatdrop blaugh wink ale cosh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:07 am
Miss_Karina Ita Lockheart Miss_Karina [okej whee a teraz to w szkole jestes? O.o informatyka czy jak? whee tak , niestety jestem w szkole na informie , no coz , ale jako zyje , a ty ? w domciu 3nodding kuruje sie... przez te [cenzura] studia+zima+moje glupota rozchorowalam sie sweatdrop blaugh wink ale cosh... oh rozumiem ten uol , wiem ze szkoła moze wyrządzic takie uszkodzenia nna naszy zdrowiu ktore mogą takze prowadzic do bardzo niebezpiecznyh powikłan biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:09 am
Ita jak sie nazywaja te butki ktore masz na nogach?? whee szukam wszedzie i nie moge znalezc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:10 am
Ita Lockheart Miss_Karina Ita Lockheart Miss_Karina [okej whee a teraz to w szkole jestes? O.o informatyka czy jak? whee tak , niestety jestem w szkole na informie , no coz , ale jako zyje , a ty ? w domciu 3nodding kuruje sie... przez te [cenzura] studia+zima+moje glupota rozchorowalam sie sweatdrop blaugh wink ale cosh... oh rozumiem ten uol , wiem ze szkoła moze wyrządzic takie uszkodzenia nna naszy zdrowiu ktore mogą takze prowadzic do bardzo niebezpiecznyh powikłan biggrin whee oj niestety.... ja w liceum nie mialam az takich uszkodzen na zdrowiu jakich mam teraz sweatdrop crying ale cosh... trza zyc xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:14 am
Miss_Karina Ita jak sie nazywaja te butki ktore masz na nogach?? whee szukam wszedzie i nie moge znalezc sweatdrop nazywają sie one ... castaway black boots
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:15 am
Ita Lockheart Miss_Karina Ita jak sie nazywaja te butki ktore masz na nogach?? whee szukam wszedzie i nie moge znalezc sweatdrop nazywają sie one ... castaway black boots dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:18 am
Miss_Karina Ita Lockheart Miss_Karina Ita jak sie nazywaja te butki ktore masz na nogach?? whee szukam wszedzie i nie moge znalezc sweatdrop nazywają sie one ... castaway black boots dziekuje dobra ja musze mykac bo zaraz bede miała chemie ( bleh ) no coz , pozdrow wszystkich a zwłaszcza Eredin'a wink heart by by
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:19 am
Ita Lockheart Miss_Karina Ita Lockheart Miss_Karina Ita jak sie nazywaja te butki ktore masz na nogach?? whee szukam wszedzie i nie moge znalezc sweatdrop nazywają sie one ... castaway black boots dziekuje dobra ja musze mykac bo zaraz bede miała chemie ( bleh ) no coz , pozdrow wszystkich a zwłaszcza Eredin'a wink heart by by papatki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 1:15 am