|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:20 pm
opcy Welcome opcy , your Gaia Gold: 3350 muahahahaha i jeszcze Racqel ma moje 1.6k...... Muahahahaha kupie sobie dresik! argh.. opcy.. za ladnego tego avka mash xd xd xd nie mogu sie napatrzeć 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder koniec pracy na dzisiaj... jestem już po zebraniu... nic mi się nie chce... gdzie jest moje ł�żko?! !!!niech mnie ktoś przytuli!!! *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Malkavik Ależ oczywiście kochanie, wiesz jaką lubię. Wiem... *robi dobra herbatkę* *przy okazji parzy się wodą* Proszę... *podaje* Biedactwo. Dziękuję. A ciasteczka? Zjadłam. O ty... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder Welcome Jaswinder, your Gaia Gold 8 blaugh HAHAHAHAHAHAHAHA xp Welcome opcy , your Gaia Gold: 3350 muahahahaha i jeszcze Racqel ma moje 1.6k...... Muahahahaha kupie sobie dresik! Welcome Vykk , your Gaia Gold: 6843 eee ja chyba nigdy nie odloze na ninja headband _ _'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein opcy Jaswinder Welcome Jaswinder, your Gaia Gold 8 blaugh HAHAHAHAHAHAHAHA xp Welcome opcy , your Gaia Gold: 3350 muahahahaha i jeszcze Racqel ma moje 1.6k...... Muahahahaha kupie sobie dresik! Welcome Delein , your Gaia Gold: 11969 ^^v redface redface redface Welcome Lethiel , your Gaia Gold: 40762
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:22 pm
Delein Malkavik Delein Malkavik O nie moje ty słońce, dla ciebie mam przygotowany niecny plan wypełniony po brzegi najbardziej wysublimowanymi i wyuzdanymi torturami jakie widział świat. Mam nadzieję że reflektujesz.. smile *ekchem* No nie wiem nie wiem...a co mi dasz? xd Pytaj czego ci nie odbiorę. :] Aż mnie zmroziło... blaugh Tak. Przyzwyczaj się do tego uczucia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:22 pm
Trza było wcześniej mówić...jak jesteś głodny, to w piwnicy mamy korniki-mutanty wielkości kotów...podgryzają gildie, więc pozbycie się ich byłby nam wszystkim na rękę blaugh Leth-...no tak jak ktoś cały dzień na gai przesiaduje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:23 pm
Delein opcy Jaswinder Welcome Jaswinder, your Gaia Gold 8 blaugh HAHAHAHAHAHAHAHA xp Welcome opcy , your Gaia Gold: 3350 muahahahaha i jeszcze Racqel ma moje 1.6k...... Muahahahaha kupie sobie dresik! Welcome Delein , your Gaia Gold: 11969 ^^v nie chwal się blaugh nooo... teraz to już jakoś przyzwoicie - 27 to był taki mały akcencik na koniec, coby się inni poczuli lepiej ^^ a jak dojdzie do 600, to znowu będzie tylko 1g ^^ papcie wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:23 pm
Malkavik Tak. Przyzwyczaj się do tego uczucia. Nie no ma ktoś termofor? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:24 pm
Jaswinder Delein opcy Jaswinder Welcome Jaswinder, your Gaia Gold 8 blaugh HAHAHAHAHAHAHAHA xp Welcome opcy , your Gaia Gold: 3350 muahahahaha i jeszcze Racqel ma moje 1.6k...... Muahahahaha kupie sobie dresik! Welcome Delein , your Gaia Gold: 11969 ^^v nie chwal się blaugh nooo... teraz to już jakoś przyzwoicie - 27 to był taki mały akcencik na koniec, coby się inni poczuli lepiej ^^ a jak dojdzie do 600, to znowu będzie tylko 1g ^^ papcie wszystkim papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:25 pm
Delein Leth-...no tak jak ktoś cały dzień na gai przesiaduje... ech.. chcialabym.. ale ostatnio nie.. ja poprostu jestem często ale ostatnio krootko sad .. matoorka :/ ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Delein Leth-...no tak jak ktoś cały dzień na gai przesiaduje... ech.. chcialabym.. ale ostatnio nie.. ja poprostu jestem często ale ostatnio krootko sad .. matoorka :/ .. Nu, ale za niedługo będzie po wszystkim...ja mam jeszcze rok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Trza było wcześniej mówić...jak jesteś głodny, to w piwnicy mamy korniki-mutanty wielkości kotów...podgryzają gildie, więc pozbycie się ich byłby nam wszystkim na rękę blaugh Hmmm.. mówisz piwnica? *oblizuje się ze smakiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:26 pm
Malkavik Delein Trza było wcześniej mówić...jak jesteś głodny, to w piwnicy mamy korniki-mutanty wielkości kotów...podgryzają gildie, więc pozbycie się ich byłby nam wszystkim na rękę blaugh Hmmm.. mówisz piwnica? *oblizuje się ze smakiem* Tak, tyko uważaj...tam też mieszkają ludzie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|