|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:13 pm
Delein Malkavik Ależ oczywiście kochanie, wiesz jaką lubię. Wiem... *robi dobra herbatkę* *przy okazji parzy się wodą* Proszę... *podaje* Biedactwo. Dziękuję. A ciasteczka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:14 pm
Malkavik Delein Malkavik Ależ oczywiście kochanie, wiesz jaką lubię. Wiem... *robi dobra herbatkę* *przy okazji parzy się wodą* Proszę... *podaje* Biedactwo. Dziękuję. A ciasteczka? Zjadłam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:15 pm
Delein Malkavik O nie moje ty słońce, dla ciebie mam przygotowany niecny plan wypełniony po brzegi najbardziej wysublimowanymi i wyuzdanymi torturami jakie widział świat. Mam nadzieję że reflektujesz.. smile *ekchem* No nie wiem nie wiem...a co mi dasz? xd Pytaj czego ci nie odbiorę. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:16 pm
napadli mnie !! zabrali kompooter !! xd ale jush jestem whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Malkavik opcy i cholera znowu mi sie oberwalo...... ostatni raz udzielam rad niubikom...... xp Źle mnie zrozumiałeś. Doceniam twoje rady, co więcej bardzo są one pomocne. Jednakże z góry wyjaśniam na przyszłość iż jestem cynikiem z natury, i to takim nieodwracalnym, więc nie bież sobie niczego tak do końca na poważnie wink *wyciąga rękę w akcie pojednania* *podaje łape* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Delein opcy i cholera znowu mi sie oberwalo...... ostatni raz udzielam rad niubikom...... xp Opcy...luuuzik, nie oberwało ci się przecież... *przytula* Vykk- że słucham? eee no chyba tego powinnas sluchac razz Słucham i...i nic sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Welcome Jaswinder, your Gaia Gold 8 blaugh HAHAHAHAHAHAHAHA xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:17 pm
Lethiel napadli mnie !! zabrali kompooter !! xd ale jush jestem whee whee whee hej Lethi... whee ...odliczanie do przytula...3 ... 2 ... 1 ... 0....*czeka na przytula od Lethi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:17 pm
Malkavik Delein Malkavik O nie moje ty słońce, dla ciebie mam przygotowany niecny plan wypełniony po brzegi najbardziej wysublimowanymi i wyuzdanymi torturami jakie widział świat. Mam nadzieję że reflektujesz.. smile *ekchem* No nie wiem nie wiem...a co mi dasz? xd Pytaj czego ci nie odbiorę. :] Aż mnie zmroziło... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:18 pm
4laugh Vykk Lethiel napadli mnie !! zabrali kompooter !! xd ale jush jestem whee whee whee hej Lethi... whee ...odliczanie do przytula...3 ... 2 ... 1 ... 0....*czeka na przytula od Lethi* *przygotowooje sie do skoku* *odbija sie* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh witaj Vykkoś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:18 pm
Jaswinder Welcome Jaswinder, your Gaia Gold 8 blaugh HAHAHAHAHAHAHAHA xp hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:19 pm
Jaswinder Welcome Jaswinder, your Gaia Gold 8 blaugh HAHAHAHAHAHAHAHA xp Welcome opcy , your Gaia Gold: 3350 muahahahaha i jeszcze Racqel ma moje 1.6k...... Muahahahaha kupie sobie dresik!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:19 pm
Jaswinder Welcome Jaswinder, your Gaia Gold 8 blaugh HAHAHAHAHAHAHAHA xp xd witaj *przytuuuuuuuuuul* lepshe to nish nic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:20 pm
opcy Jaswinder Welcome Jaswinder, your Gaia Gold 8 blaugh HAHAHAHAHAHAHAHA xp Welcome opcy , your Gaia Gold: 3350 muahahahaha i jeszcze Racqel ma moje 1.6k...... Muahahahaha kupie sobie dresik! Welcome Delein , your Gaia Gold: 11969 ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|