|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:08 pm
mraau. papaq wsytkim. ide spac. a.... nie. ide osrobic gegre i napisac list 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad Malkavik... zostaje mi kopiowanie twojego nicku na chama XD Rób jak uważasz. Jest Malkavik bo pod Malkava ktoś się już podszywa (hmm). I nie uważam by kopiowanie nicka było chamskie więc nie przejmuj się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i cholera znowu mi sie oberwalo...... ostatni raz udzielam rad niubikom...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:09 pm
Miho_14 mraau. papaq wsytkim. ide spac. a.... nie. ide osrobic gegre i napisac list 3nodding trzymaj sie.. / ja cos dzisiajwszystkich zegnam ... /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Delein Malkavik Asterad Malkavik, my sie chyba jeszcze nei znamy.. Heyka.. wybacz ze tak z mostu ale: czy jest na ciebei jakis skrot ? ^^"'' Więc już się znamy. Tak, możesz mówić Malkav. Więcej nie tnij bo się obrażę. *stoi z kubkiem w łapce* może herbatki? ^^' Ależ oczywiście kochanie, wiesz jaką lubię. czemu znowu jak zwykle o wszystkim dowiaduje sie na dlugo po fakcie?? stare ??...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Ależ oczywiście kochanie, wiesz jaką lubię. Wiem... *robi dobra herbatkę* *przy okazji parzy się wodą* Proszę... *podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:10 pm
Miho_14 mraau. papaq wsytkim. ide spac. a.... nie. ide osrobic gegre i napisac list 3nodding *macha łapą na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:10 pm
opcy i cholera znowu mi sie oberwalo...... ostatni raz udzielam rad niubikom...... xp Opcy...luuuzik, nie oberwało ci się przecież... *przytula* Vykk- że słucham?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:11 pm
opcy i cholera znowu mi sie oberwalo...... ostatni raz udzielam rad niubikom...... xp Źle mnie zrozumiałeś. Doceniam twoje rady, co więcej bardzo są one pomocne. Jednakże z góry wyjaśniam na przyszłość iż jestem cynikiem z natury, i to takim nieodwracalnym, więc nie bież sobie niczego tak do końca na poważnie wink *wyciąga rękę w akcie pojednania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy i cholera znowu mi sie oberwalo...... ostatni raz udzielam rad niubikom...... xp to zabrzmilo jak nazwa rybki hodowlanej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk czemu znowu jak zwykle o wszystkim dowiaduje sie na dlugo po fakcie?? stare ??... bo taki z ciebie jedi master jak z koziej dupy trąbka xd j/k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad opcy i cholera znowu mi sie oberwalo...... ostatni raz udzielam rad niubikom...... xp to zabrzmilo jak nazwa rybki hodowlanej XD Rzeczywiście XD Niubik...albo jak rybik, taki mały łazienkowy potwór...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Malkavik A nie? Mwahahaha... smile Hm, wiesz, ja tam lubię elfy 3nodding Ja też je uwielbiam.. zwlaszcza główki domokun Tak, wiem == Cóż, mnie chyba nie zamierzasz nabić na widły? O nie moje ty słońce, dla ciebie mam przygotowany niecny plan wypełniony po brzegi najbardziej wysublimowanymi i wyuzdanymi torturami jakie widział świat. Mam nadzieję że reflektujesz.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:13 pm
Malkavik O nie moje ty słońce, dla ciebie mam przygotowany niecny plan wypełniony po brzegi najbardziej wysublimowanymi i wyuzdanymi torturami jakie widział świat. Mam nadzieję że reflektujesz.. smile *ekchem* No nie wiem nie wiem...a co mi dasz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:13 pm
Malkavik opcy i cholera znowu mi sie oberwalo...... ostatni raz udzielam rad niubikom...... xp Źle mnie zrozumiałeś. Doceniam twoje rady, co więcej bardzo są one pomocne. Jednakże z góry wyjaśniam na przyszłość iż jestem cynikiem z natury, i to takim nieodwracalnym, więc nie bież sobie niczego tak do końca na poważnie wink *wyciąga rękę w akcie pojednania* *podaje łape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|