|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:00 pm
Jaswinder koniec pracy na dzisiaj... jestem już po zebraniu... nic mi się nie chce... gdzie jest moje ł�żko?! !!!niech mnie ktoś przytuli!!! *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy oi oi oi!!!! Ast! @Malkavik:to byla ironia czy prostackie łgarstwo? Malkavik vel Mistrz Ciętej Ironii z całą pewnością przyznaje że nie jest prostakiem a i oszczędził tym razem ironii. Cóż, to jeno wyrazy uznania i docenienie niewątpliwej kompetencji jaką odznacza się nasz Mod. Ot co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miho_14 opcy czasami nawet mi sie zdaza! ojjjj... nie musisz byc taki skromny xd skromnosc to jedna z moich niezliczonych zalet! uwielbiam jak ludzie tak mowia XDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:01 pm
U mnei za 5 :> .. 3.maj sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:02 pm
Malkavik opcy oi oi oi!!!! Ast! @Malkavik:to byla ironia czy prostackie łgarstwo? Malkavik vel Mistrz Ciętej Ironii z całą pewnością przyznaje że nie jest prostakiem a i oszczędził tym razem ironii. Cóż, to jeno wyrazy uznania i docenienie niewątpliwej kompetencji jaką odznacza się nasz Mod. Ot co. drobne sprostowanie: Ja NIE jestem modem..... ja jestem za mily zeby byc modem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:03 pm
Asterad Malkavik, my sie chyba jeszcze nei znamy.. Heyka.. wybacz ze tak z mostu ale: czy jest na ciebei jakis skrot ? ^^"'' Więc już się znamy. Tak, możesz mówić Malkav. Więcej nie tnij bo się obrażę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:04 pm
Delein Malkavik A nie? Mwahahaha... smile Hm, wiesz, ja tam lubię elfy 3nodding Ja też je uwielbiam.. zwlaszcza główki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:04 pm
Malkavik Asterad Malkavik, my sie chyba jeszcze nei znamy.. Heyka.. wybacz ze tak z mostu ale: czy jest na ciebei jakis skrot ? ^^"'' Więc już się znamy. Tak, możesz mówić Malkav. Więcej nie tnij bo się obrażę. *stoi z kubkiem w łapce* może herbatki? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:05 pm
Malkavik... zostaje mi kopiowanie twojego nicku na chama XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:05 pm
opcy Malkavik opcy oi oi oi!!!! Ast! @Malkavik:to byla ironia czy prostackie łgarstwo? Malkavik vel Mistrz Ciętej Ironii z całą pewnością przyznaje że nie jest prostakiem a i oszczędził tym razem ironii. Cóż, to jeno wyrazy uznania i docenienie niewątpliwej kompetencji jaką odznacza się nasz Mod. Ot co. drobne sprostowanie: Ja NIE jestem modem..... ja jestem za mily zeby byc modem.... Więc i ja sprostuje.. "kompetencji jaką odznaczasz się Ty, opcy."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:06 pm
Delein Malkavik Asterad Malkavik, my sie chyba jeszcze nei znamy.. Heyka.. wybacz ze tak z mostu ale: czy jest na ciebei jakis skrot ? ^^"'' Więc już się znamy. Tak, możesz mówić Malkav. Więcej nie tnij bo się obrażę. *stoi z kubkiem w łapce* może herbatki? ^^' Ależ oczywiście kochanie, wiesz jaką lubię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:07 pm
Malkavik Delein Malkavik A nie? Mwahahaha... smile Hm, wiesz, ja tam lubię elfy 3nodding Ja też je uwielbiam.. zwlaszcza główki domokun Tak, wiem == Cóż, mnie chyba nie zamierzasz nabić na widły?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|