|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:54 pm
Malkavik Lethiel Malkavik No chyba nie mam wyjścia. *otrzepuje futerko* Ehh.. ludzie... jacy znowu ludzie !!!! .. *wskazooje rooshki* twisted .. nawet troshq elfa we mnie jest blaugh XD .. tylko uszki chwilowo w inventory wink A Elf.. Elfy to... fajne są smile *prrrych* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:54 pm
Miho_14 opcy czasami nawet mi sie zdaza! ojjjj... nie musisz byc taki skromny xd skromnosc to jedna z moich niezliczonych zalet!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
opcy Malkavik opcy witam........ pierwsza rada: wlacz sobie PM'y profile->edit profile->Recieve Private Messeges = YES druga radze przeczytac FAQ i Regulamin.... Po pierwsze: Did it allready. Po drugie: Dzięki za ciepłe powitanie domokun wierz mi to bylo bardzo mile.... to ci moze kiedys zycie uratowac *mowi sciszonym glosem* mody ostatnio podenerwowane chodzą ninja *pada do stup i caluje po paluchach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy ~~lena-undesaid~~ Nie wiem po co to pisze, ale sie NUDZE- -' to se znajdz jakas robote......... stare jak ja ^^ dzisiaj nareszcie poznałam mojego szefa... jak to przeciez znamy sie juz jakis czas......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:56 pm
opcy Jaswinder opcy ~~lena-undesaid~~ Nie wiem po co to pisze, ale sie NUDZE- -' to se znajdz jakas robote......... stare jak ja ^^ dzisiaj nareszcie poznałam mojego szefa... jak to przeciez znamy sie juz jakis czas......... xd neee... szefa fundacji, dla której projektuję logo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:57 pm
Delein Malkavik Lethiel Malkavik No chyba nie mam wyjścia. *otrzepuje futerko* Ehh.. ludzie... jacy znowu ludzie !!!! .. *wskazooje rooshki* twisted .. nawet troshq elfa we mnie jest blaugh XD .. tylko uszki chwilowo w inventory wink A Elf.. Elfy to... fajne są smile *prrrych* xd A nie? Mwahahaha... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:57 pm
oi oi oi!!!! Ast! @Malkavik:to byla ironia czy prostackie łgarstwo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:59 pm
Malkavik, my sie chyba jeszcze nei znamy.. Heyka.. wybacz ze tak z mostu ale: czy jest na ciebei jakis skrot ? ^^"''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|