|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:45 pm
Malkavik No chyba nie mam wyjścia. *otrzepuje futerko* Ehh.. ludzie... Proszę mnie nie degradowac do człowieka... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Witam Ładnie. Właściwie to jestem tu laikiem i gł�wnie zajmuję się łowieniem ryb (chociaż częściej trafiam buty i opony jak ktoś reflektuje) więc by nie namieszać za wiele kłaniam się nisko i chowam się w jakimś zimnym ciemnym kąciku. domokun Malkavik witam........ pierwsza rada: wlacz sobie PM'y profile->edit profile->Recieve Private Messeges = YES druga radze przeczytac FAQ i Regulamin....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Avsko, a pan tu czego blaugh xd O nie, o żdnym zimnym kąciku nie ma mowy! Zimny i ciemny, bardzo ciemny. *zapala lampkę w zimnym i ciemnym kąciku* Ne-e... Złośliwiec stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik No chyba nie mam wyjścia. *otrzepuje futerko* Ehh.. ludzie... jacy znowu ludzie !!!! .. *wskazooje rooshki* twisted .. nawet troshq elfa we mnie jest blaugh XD .. tylko uszki chwilowo w inventory wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:46 pm
Lethiel Delein Malkavik Delein Avsko, a pan tu czego blaugh xd O nie, o żdnym zimnym kąciku nie ma mowy! Zimny i ciemny, bardzo ciemny. *zapala lampkę w zimnym i ciemnym kąciku* Ne-e... xd xd xd poddaj sie mocy światla i przytuuuli !!! blaugh xd jesoosickoo... ja musze z przytulaniem w szkole walczyc..... na powitanie pozegnanie i 1500 razymiedzy.... mowie wam... przekichane.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:48 pm
opcy Malkavik Witam Ładnie. Właściwie to jestem tu laikiem i gł�wnie zajmuję się łowieniem ryb (chociaż częściej trafiam buty i opony jak ktoś reflektuje) więc by nie namieszać za wiele kłaniam się nisko i chowam się w jakimś zimnym ciemnym kąciku. domokun Malkavik witam........ pierwsza rada: wlacz sobie PM'y profile->edit profile->Recieve Private Messeges = YES druga radze przeczytac FAQ i Regulamin.... Jak zwykle masz łeba na karku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:49 pm
opcy Malkavik Witam Ładnie. Właściwie to jestem tu laikiem i gł�wnie zajmuję się łowieniem ryb (chociaż częściej trafiam buty i opony jak ktoś reflektuje) więc by nie namieszać za wiele kłaniam się nisko i chowam się w jakimś zimnym ciemnym kąciku. domokun Malkavik witam........ pierwsza rada: wlacz sobie PM'y profile->edit profile->Recieve Private Messeges = YES druga radze przeczytac FAQ i Regulamin.... Jak zwykle masz łeba na karku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:50 pm
opcy witam........ pierwsza rada: wlacz sobie PM'y profile->edit profile->Recieve Private Messeges = YES druga radze przeczytac FAQ i Regulamin.... Po pierwsze: Did it allready. Po drugie: Dzięki za ciepłe powitanie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein opcy Malkavik Witam Ładnie. Właściwie to jestem tu laikiem i gł�wnie zajmuję się łowieniem ryb (chociaż częściej trafiam buty i opony jak ktoś reflektuje) więc by nie namieszać za wiele kłaniam się nisko i chowam się w jakimś zimnym ciemnym kąciku. domokun Malkavik witam........ pierwsza rada: wlacz sobie PM'y profile->edit profile->Recieve Private Messeges = YES druga radze przeczytac FAQ i Regulamin.... Jak zwykle masz łeba na karku whee czasami nawet mi sie zdaza!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:52 pm
opcy czasami nawet mi sie zdaza! No widzisz, to częściej niż mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:52 pm
Malkavik opcy witam........ pierwsza rada: wlacz sobie PM'y profile->edit profile->Recieve Private Messeges = YES druga radze przeczytac FAQ i Regulamin.... Po pierwsze: Did it allready. Po drugie: Dzięki za ciepłe powitanie domokun wierz mi to bylo bardzo mile.... to ci moze kiedys zycie uratowac *mowi sciszonym glosem* mody ostatnio podenerwowane chodzą ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:53 pm
Lethiel Malkavik No chyba nie mam wyjścia. *otrzepuje futerko* Ehh.. ludzie... jacy znowu ludzie !!!! .. *wskazooje rooshki* twisted .. nawet troshq elfa we mnie jest blaugh XD .. tylko uszki chwilowo w inventory wink A Elf.. Elfy to... fajne są smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:53 pm
opcy czasami nawet mi sie zdaza! ojjjj... nie musisz byc taki skromny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:54 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Nie wiem po co to pisze, ale sie NUDZE- -' to se znajdz jakas robote......... stare jak ja ^^ dzisiaj nareszcie poznałam mojego szefa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|