|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:33 pm
Delein Ależ nie ma za co... *siada obok* *zaczyna machac pędzelkiem* xd musze znikac- adieu wszyskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:34 pm
Lavagetas_heqetai Delein Ależ nie ma za co... *siada obok* *zaczyna machac pędzelkiem* xd musze znikac- adieu wszyskimAdie! *macha białą chusteczką* Tylko uważaj na drzwi!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:35 pm
Malkavik Witam Ładnie. Właściwie to jestem tu laikiem i głe zajmuję się łowieniem ryb (chociaż częściej trafiam buty i opony jak ktoś reflektuje) więc by nie namieszać za wiele kłaniam się nisko i chowam się w jakimś zimnym ciemnym kąciku. domokun Malkavik O.o ... jak fajnie !!! nowy 4laugh whee 4laugh witaj w nashej gildi 3nodding *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:35 pm
Lavagetas_heqetai Delein Ależ nie ma za co... *siada obok* *zaczyna machac pędzelkiem* xd musze znikac- adieu wszyskimpapatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:36 pm
Malkavik Witam Ładnie. Właściwie to jestem tu laikiem i gł�wnie zajmuję się łowieniem ryb (chociaż częściej trafiam buty i opony jak ktoś reflektuje) więc by nie namieszać za wiele kłaniam się nisko i chowam się w jakimś zimnym ciemnym kąciku. domokun Malkavik Avsko, a pan tu czego blaugh xd O nie, o żdnym zimnym kąciku nie ma mowy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:37 pm
Lethiel O.o ... jak fajnie !!! nowy 4laugh whee 4laugh witaj w nashej gildi 3nodding *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee Eeeek, nie, nie przytulać! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Lethiel O.o ... jak fajnie !!! nowy 4laugh whee 4laugh witaj w nashej gildi 3nodding *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee Eeeek, nie, nie przytulać! domokun to jest nieuniknione mój drogi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Lethiel O.o ... jak fajnie !!! nowy 4laugh whee 4laugh witaj w nashej gildi 3nodding *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee Eeeek, nie, nie przytulać! domokun O.o *puszcza i odskakooje* xd xd xd ale z kąta proshu wyjść :> blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:39 pm
Delein Malkavik Lethiel O.o ... jak fajnie !!! nowy 4laugh whee 4laugh witaj w nashej gildi 3nodding *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee Eeeek, nie, nie przytulać! domokun to jest nieuniknione mój drogi blaugh baaaardzio mi przykro.. ale takie male przytule na powitanie mam nadzieje ze jakoś zniesiesh blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:40 pm
Lethiel Delein Malkavik Lethiel O.o ... jak fajnie !!! nowy 4laugh whee 4laugh witaj w nashej gildi 3nodding *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee Eeeek, nie, nie przytulać! domokun to jest nieuniknione mój drogi blaugh baaaardzio mi przykro.. ale takie male przytule na powitanie mam nadzieje ze jakoś zniesiesh blaugh 3nodding whee Nie ma wyjścia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:40 pm
Delein Avsko, a pan tu czego blaugh xd O nie, o żdnym zimnym kąciku nie ma mowy! Zimny i ciemny, bardzo ciemny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:42 pm
Malkavik Delein Avsko, a pan tu czego blaugh xd O nie, o żdnym zimnym kąciku nie ma mowy! Zimny i ciemny, bardzo ciemny. *zapala lampkę w zimnym i ciemnym kąciku* Ne-e...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:43 pm
Lethiel Delein Malkavik Lethiel O.o ... jak fajnie !!! nowy 4laugh whee 4laugh witaj w nashej gildi 3nodding *przytuuuuuuuuuuula* whee whee whee Eeeek, nie, nie przytulać! domokun to jest nieuniknione mój drogi blaugh baaaardzio mi przykro.. ale takie male przytule na powitanie mam nadzieje ze jakoś zniesiesh blaugh 3nodding whee No chyba nie mam wyjścia. *otrzepuje futerko* Ehh.. ludzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:44 pm
Delein Malkavik Delein Avsko, a pan tu czego blaugh xd O nie, o żdnym zimnym kąciku nie ma mowy! Zimny i ciemny, bardzo ciemny. *zapala lampkę w zimnym i ciemnym kąciku* Ne-e... xd xd xd poddaj sie mocy światla i przytuuuli !!! blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|