|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:11 am
Falcone Kagenoyami Falcone ej dodali nowe zeczy do sklepow eek Niom, najlepsze sa zestawy Anti-terrorist ^^ Akurat zakupilem kurteczke ^^ siemka Kage no widze ze prace nad RPG poruszyly sie biggrin Tak, tak, jak najbardziej. I caly czas praca w toku... powiedzcie mi cos... szczerze... Czego mu brakuje? To bardzo wazne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:11 am
o czym teraz te rozmowy *wcina bułke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:12 am
Kagenoyami Falcone Kagenoyami Falcone ej dodali nowe zeczy do sklepow eek Niom, najlepsze sa zestawy Anti-terrorist ^^ Akurat zakupilem kurteczke ^^ siemka Kage no widze ze prace nad RPG poruszyly sie biggrin Tak, tak, jak najbardziej. I caly czas praca w toku... powiedzcie mi cos... szczerze... Czego mu brakuje? To bardzo wazne...  hmm... sama nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:14 am
Kagenoyami Falcone Kagenoyami Falcone ej dodali nowe zeczy do sklepow eek Niom, najlepsze sa zestawy Anti-terrorist ^^ Akurat zakupilem kurteczke ^^ siemka Kage no widze ze prace nad RPG poruszyly sie biggrin Tak, tak, jak najbardziej. I caly czas praca w toku... powiedzcie mi cos... szczerze... Czego mu brakuje? To bardzo wazne...  jak dla mnie to jest WPORZO... choć trochę jakiś taki nie twój
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:14 am
Katka1989 Kagenoyami Falcone Kagenoyami Falcone ej dodali nowe zeczy do sklepow eek Niom, najlepsze sa zestawy Anti-terrorist ^^ Akurat zakupilem kurteczke ^^ siemka Kage no widze ze prace nad RPG poruszyly sie biggrin Tak, tak, jak najbardziej. I caly czas praca w toku... powiedzcie mi cos... szczerze... Czego mu brakuje? To bardzo wazne...  hmm... sama nie wiem sweatdrop moze palcow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:16 am
ja juz idę, papatki! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:16 am
Katka1989 ja juz idę, papatki! heart Narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:17 am
Kukus jak dla mnie to jest WPORZO... choć trochę jakiś taki nie twój Wiem, ze nie moj, ale czasami trzeba rysowac cos innego oprocz demonow, wampirow i innych postaci mroku Czesc Katka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:18 am
Że tak sobie powiem, dzieńdobry. gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:20 am
Kagenoyami Kukus jak dla mnie to jest WPORZO... choć trochę jakiś taki nie twój Wiem, ze nie moj, ale czasami trzeba rysowac cos innego oprocz demonow, wampirow i innych postaci mroku Czesc Katka ^^ Znudzony dotychczasowym stylem ? Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:21 am
Kagenoyami Kukus jak dla mnie to jest WPORZO... choć trochę jakiś taki nie twój Wiem, ze nie moj, ale czasami trzeba rysowac cos innego oprocz demonow, wampirow i innych postaci mroku Czesc Katka ^^ e ja tam wole demony wampiry i inne stwory a jak juz nie masz co rysowac to rysuj plec piekna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:21 am
Limia Że tak sobie powiem, dzieńdobry. gonk heart Witam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:22 am
Katka1989 ja juz idę, papatki! heart paaaaaaaa, Kateczko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:24 am
Nie, nie drodzy panowie, ale czasami przyjmuje sie w zyciu pewne zlecenia wink Po prostu mam narzucony projekt i chce sie go trzymac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:25 am
Bry bry wszystkim...
Coś mi łupie w kościach, pingolone łóżko kijowe. DX Już mi sie lepiej na fotelu spało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|