|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:18 pm
Miho_14 a jakiej natury ty masz problemy xp ? M,m co chwilę inne...dzisiaj na przykład udało mi się uniknąć pozbawienia komórki...ojciec się wkuirzył, bo przekroczyłam abonament...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:19 pm
Delein Lavagetas_heqetai dobra czekam, ale ty mnie z tym sznurkiem pociagniesz...XD Nie bój żaby, sznUrek jest długi :] *znika na chwilę w kuchni, z której wychodzi tylko sznurek* nu dobra dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:19 pm
Delein Miho_14 Delein Lavagetas_heqetai dobra czekam, ale ty mnie z tym sznurkiem pociagniesz...XD Nie bój żaby, sznUrek jest długi :] *znika na chwilę w kuchni, z której wychodzi tylko sznurek* to wyglada jak spleciona w "sznurek" stara guma do zucia......... xd Pozory mylą moja droga...to gumki z majtek XD ale chyba jakies stare.... albo to te z tych stringow co dostalysmy na dzien kobitek... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:20 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai dobra czekam, ale ty mnie z tym sznurkiem pociagniesz...XD Nie bój żaby, sznUrek jest długi :] *znika na chwilę w kuchni, z której wychodzi tylko sznurek* nu dobra dobra *wraca z butelką...w środku płyn wyglądający jak woda* Zdrówko krówko xd *podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai dobra czekam, ale ty mnie z tym sznurkiem pociagniesz...XD Nie bój żaby, sznUrek jest długi :] *znika na chwilę w kuchni, z której wychodzi tylko sznurek* nu dobra dobra *wraca z butelką...w środku płyn wyglądający jak woda* Zdrówko krówko xd *podaje* dzieki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejjjj. czemu za kazdym razem jak cie widze to mas inna peruke?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:24 pm
*glodnieje* *idzie obszukac lodoowke* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:25 pm
Nie wiem po co to pisze, ale sie NUDZE- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:26 pm
Lethiel *glodnieje* *idzie obszukac lodoowke* xp *umiera z glodu* *idzie znisZczyc cale zarcie z domu, zostawia tylko wode i wafle ryzowe. no dobra, jeszcze ryz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:28 pm
~~lena-undesaid~~ Nie wiem po co to pisze, ale sie NUDZE- -' to se znajdz jakas robote......... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:29 pm