|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:10 pm
Delein Lavagetas_heqetai za trzecim razem trafilem (chodzi o drzwi)XD *podchodzi ze sznurkiem w łapie* *obwiązuje go w pasie* Teraz sobie krzywdy nie zrobisz, będę cię pilować 3nodding xd hmm jakis wezel swinty czy jak XD dobra oddaje sie pod opieke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:10 pm
Miho_14 cry mmm...... *gryzie bluzeczke..... aaa.... spodenki, bo bluzeczki to nie za bardzo jest co gryzc...widac ze walczy sama ze soba. powiedziec czy nie?* moze jak to z siebie wydoosish tio ci ulshy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:11 pm
aagggrrr... dobra kurde... srac [moje] problemy. i tak umre w tym stuleciu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:11 pm
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai za trzecim razem trafilem (chodzi o drzwi)XD *podchodzi ze sznurkiem w łapie* *obwiązuje go w pasie* Teraz sobie krzywdy nie zrobisz, będę cię pilować 3nodding xd hmm jakis wezel swinty czy jak XD dobra oddaje sie pod opieke 3nodding Tak tak swinty wezel XD *prowadzi go i usadza na kanapie* A teraz czekaj grzecznie, przyniosę ci wódy....tfu! wody whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:12 pm
Miho_14 aagggrrr... dobra kurde... srac [moje] problemy. i tak umre w tym stuleciu xp No brawo, w końcu jakieś konstruktywne wnioski biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:13 pm
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai za trzecim razem trafilem (chodzi o drzwi)XD *podchodzi ze sznurkiem w łapie* *obwiązuje go w pasie* Teraz sobie krzywdy nie zrobisz, będę cię pilować 3nodding xd hmm jakis wezel swinty czy jak XD dobra oddaje sie pod opieke 3nodding Tak tak swinty wezel XD *prowadzi go i usadza na kanapie* A teraz czekaj grzecznie, przyniosę ci wódy....tfu! wody whee dobra czekam, ale ty mnie z tym sznurkiem pociagniesz...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:14 pm
Miho_14 aagggrrr... dobra kurde... srac [moje] problemy. i tak umre w tym stuleciu xp hehe... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:15 pm
Delein Miho_14 aagggrrr... dobra kurde... srac [moje] problemy. i tak umre w tym stuleciu xp No brawo, w końcu jakieś konstruktywne wnioski biggrin no.... przynajmniej chwilowo srac na nie.....mraa....chociaz cinzko bedzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:15 pm
Lavagetas_heqetai dobra czekam, ale ty mnie z tym sznurkiem pociagniesz...XD Nie bój żaby, sznUrek jest długi :] *znika na chwilę w kuchni, z której wychodzi tylko sznurek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:16 pm
Miho_14 Delein Miho_14 aagggrrr... dobra kurde... srac [moje] problemy. i tak umre w tym stuleciu xp No brawo, w końcu jakieś konstruktywne wnioski biggrin no.... przynajmniej chwilowo srac na nie.....mraa....chociaz cinzko bedzie Jak mi się udaje, to tobie też powinno XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai dobra czekam, ale ty mnie z tym sznurkiem pociagniesz...XD Nie bój żaby, sznUrek jest długi :] *znika na chwilę w kuchni, z której wychodzi tylko sznurek* to wyglada jak spleciona w "sznurek" stara guma do zucia......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 1:17 pm
tio ja tak tajniacko znowu na mojego queścika zaproshu xd ninja .. bumpoow mi trzeba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Delein Lavagetas_heqetai dobra czekam, ale ty mnie z tym sznurkiem pociagniesz...XD Nie bój żaby, sznUrek jest długi :] *znika na chwilę w kuchni, z której wychodzi tylko sznurek* to wyglada jak spleciona w "sznurek" stara guma do zucia......... xd Pozory mylą moja droga...to gumki z majtek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miho_14 Delein Miho_14 aagggrrr... dobra kurde... srac [moje] problemy. i tak umre w tym stuleciu xp No brawo, w końcu jakieś konstruktywne wnioski biggrin no.... przynajmniej chwilowo srac na nie.....mraa....chociaz cinzko bedzie Jak mi się udaje, to tobie też powinno XD a jakiej natury ty masz problemy xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|