|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:50 pm
Kitty-ShadowCat opcy cała przyjemnosc po mojej stronie...... czemu massz tyyyyyyleee rak i cooo to robiaaaaa te gwiazzdkiiiii?? *wstrząs mózgu* (ciekawe jakiego mózgu......) O.o. [podbiega] [przytula] bidulki.... sad ebłeee bli bli buuu buu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:50 pm
Lethiel Delein Lethiel ninja witajcie ninja tym razem bede wiecej pisac nish ostatnio... bo bibliografie robilam xp .. ale jush gotowa 3nodding whee Ave sexy Lethiel XD xd *taniec brzoocha* xd witaj blaugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* O_o Siemka, piękna biggrin A po co ta biografia:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:52 pm
~~lena-undesaid~~ O_o Siemka, piękna biggrin A po co ta biografia:>?? heh XD *przytuuuuuuuuuuul* whee do matoorki gonk crying gonk xp witaj kitty whee *przytuuuuuuuuuul* Miho *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:53 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy cała przyjemnosc po mojej stronie...... czemu massz tyyyyyyleee rak i cooo to robiaaaaa te gwiazzdkiiiii?? *wstrząs mózgu* (ciekawe jakiego mózgu......) O.o. [podbiega] [przytula] bidulki.... sad ebłeee bli bli buuu buu [przykrywa kocykiem] whee wszystko będzie dobsh.... no a teraz idę i będe pooźniej heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miho_14 Delein Nieee, za ?ywota to si꠩dzie do piek?a, a nie dostaje po mordzie blaugh Lena- wystarczy na mnie spojrze殮przecie? ja wygl?dam jak potw blaugh xd *nie mtu o avatarku* *pokazuje jezyk* wystarczy? Nie nie nie, to mnie nie wyprowadza z rwagi... blaugh ej dobra, nie mam pomyslu...... mam dooola, a jak mam doola to nie umiem wyprowadzac z rownowagi....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o .. *pochyla sie nad nim* biedny opcooś sad crying *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:54 pm
Kitty-ShadowCat no a teraz idę i będe pooźniej heart papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:58 pm
Witam wszystkie panienki *przyyyyyyyytuuuuuuuul wszyyyyyyyyystkkiee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o .. *pochyla sie nad nim* biedny opcooś sad crying *przytuuuul* biiiduuleeeek! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miho *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee neee..... emil sie nie psytula. emil jest na siebie zly ><''' *rzuca sie na fotelik. łup*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:59 pm
Zegnam wszytkich ja tylko na chwile looknac co na gildii Zegnam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel O.o .. *pochyla sie nad nim* biedny opcooś sad crying *przytuuuul* biiiduuleeeek! xd crying *daje caloosa w czoolko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|