|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:42 am
no to chlup biggrin *bierze łyk herbatki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun PointZer0 No a ja idę spróbować wykombinowac drugą propozycję dla Karinki xd proponuje na lyso... scream
@Zero- wystarczy na razie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao no no :d to sie nam romans rodzi xd bedzie ciekawie biggrin gajowa telenowela xd xd no bez przesadyzmu drogie panie.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:43 am
YumiTao no no :d to sie nam romans rodzi xd bedzie ciekawie biggrin gajowa telenowela xd xd Brrrr... gonk Telenowele...... gonk "Leonardo czemu mnie nie kochasz! Ja dla ciebie zabilam nawet swoje dziecko,ktore bylo twoiim bratem!!!!!! Ozen sie ze mna!!!! OH! LEonardo!!!" Bleeee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:43 am
opcy Miss_Karina YumiTao Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying *został wyczajony* no hej..... *przytula* 4laugh mraurrrr....ciepło whee yyy... czy ty czasem nie jesteś z Wodzem ? xd yyy chyba tak XD taaaaa wy sie smiejcie a po ryju to je dostane.. xd hehe :d obronimy cie xp zreszta Wodu nie jest groźnym przeciwnikiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao no no :d to sie nam romans rodzi xd bedzie ciekawie biggrin gajowa telenowela xd xd no bez przesadyzmu drogie panie....... wlasnie sweatdrop nie cierpie telenoweli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja kcialem to powiedziec gonk Tylko na to czekalem twisted Przeciez jestem ZŁY!!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:45 am
YumiTao hehe :d obronimy cie xp zreszta Wodu nie jest groźnym przeciwnikiem blaugh widze ze opcy zostal baaardzo pocieszony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:46 am
Sayokun YumiTao hehe :d obronimy cie xp zreszta Wodu nie jest groźnym przeciwnikiem blaugh widze ze opcy zostal baaardzo pocieszony... yep whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:46 am
Sayokun YumiTao hehe :d obronimy cie xp zreszta Wodu nie jest groźnym przeciwnikiem blaugh widze ze opcy zostal baaardzo pocieszony... no baa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|