|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:35 am
Toolek YumiTao Toolek YumiTao boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin Kiedys to tak ciagle bylo... wink *lyk herbatki z rumem* whee masz moze jeszcze ta herbatke z rumem biggrin moze ona mnie troch otrzezwi biggrin Jasne. *nalewa troche herbatki i duzooo rumu xp * Prosze! xp nie dosc ze sam sie uzaleznia to jeszcze innych wciaga razz okey ja spadam papa all *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:35 am
PointZer0 No a ja idę spróbować wykombinowac drugą propozycję dla Karinki xd *mraaaaa* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:36 am
nara eredin! whee Komus jeszcze.... Hierrrrrbatki? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:36 am
Toolek YumiTao Toolek YumiTao boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin Kiedys to tak ciagle bylo... wink *lyk herbatki z rumem* whee masz moze jeszcze ta herbatke z rumem biggrin moze ona mnie troch otrzezwi biggrin Jasne. *nalewa troche herbatki i duzooo rumu xp * Prosze! xp Dzieki xd tego mi trzebabyło xp *bieze duuuuzy łyk* Ajjjj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:37 am
Kupilem soebie nowa ksiazke: "Na poslamniu z trawy" ninja znacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:38 am
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying *został wyczajony* no hej..... *przytula* 4laugh mraurrrr....ciepło whee yyy... czy ty czasem nie jesteś z Wodzem ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:39 am
PointZer0 No a ja idę spróbować wykombinowac drugą propozycję dla Karinki xd proponuje na lyso...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek Kupilem soebie nowa ksiazke: "Na poslamniu z trawy" ninja znacie? nie whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying *został wyczajony* no hej..... *przytula* 4laugh mraurrrr....ciepło whee yyy... czy ty czasem nie jesteś z Wodzem ? xd yyy chyba tak XD @Zeruś- fajne whee , ale fryz mi nie pasuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:40 am
Miss_Karina YumiTao Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying *został wyczajony* no hej..... *przytula* 4laugh mraurrrr....ciepło whee yyy... czy ty czasem nie jesteś z Wodzem ? xd yyy chyba tak XD @Zeruś- fajne whee no no :d to sie nam romans rodzi xd bedzie ciekawie biggrin gajowa telenowela xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:41 am
Karina , znaczy jeszcze czy już ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:41 am
Miss_Karina YumiTao Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying *został wyczajony* no hej..... *przytula* 4laugh mraurrrr....ciepło whee yyy... czy ty czasem nie jesteś z Wodzem ? xd yyy chyba tak XD taaaaa wy sie smiejcie a po ryju to ja dostane.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|