|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:31 am
Sayokun no xd "malutkie" zlecenie od zera na zmiane planu wykonane... wrocilem 3nodding Jest piękny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun no xd "malutkie" zlecenie od zera na zmiane planu wykonane... wrocilem 3nodding eme... daj mi linka do planu Gildii, plosiem xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying Toolek- gratuluję zakupu 3nodding Dziekuje!!! 4laugh *lyk herbatki z rumem* kiedy mam oddac? xd ? kiedy chcesz..... byle byś oddał..... mnie się nie śpieszy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:32 am
PointZer0 Miss_Karina YumiTao boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin Yumi przyzwyczajaj sie do tego tempa, bo w wakacje bedzie 3-4 razy szybsze xd xd whee Jak za Starej Gildii xd w zeszle wakacje max predkosc to byly 15 stron w 20 min sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Miss_Karina YumiTao boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin Yumi przyzwyczajaj sie do tego tempa, bo w wakacje bedzie 3-4 razy szybsze xd xd whee Jak za Starej Gildii xd 3nodding yep whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek YumiTao boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin Kiedys to tak ciagle bylo... wink *lyk herbatki z rumem* whee masz moze jeszcze ta herbatke z rumem biggrin moze ona mnie troch otrzezwi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying *został wyczajony* no hej..... *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No a ja idę spróbować wykombinowac drugą propozycję dla Karinki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:33 am
Kitty-ShadowCat Toolek Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying Toolek- gratuluję zakupu 3nodding Dziekuje!!! 4laugh *lyk herbatki z rumem* kiedy mam oddac? xd ? kiedy chcesz..... byle byś oddał..... mnie się nie śpieszy sweatdrop Moge oddac jutro...albo za 2 tygodnie...jade na ferie do kuzyna bez neta gonk Przegapie evencika gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:33 am
Yumi to samo mozna powiedziec o moim kompie razz
Toolek to zaczyna byc nalogiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:34 am
YumiTao Toolek YumiTao boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin Kiedys to tak ciagle bylo... wink *lyk herbatki z rumem* whee masz moze jeszcze ta herbatke z rumem biggrin moze ona mnie troch otrzezwi biggrin Jasne. *nalewa troche herbatki i duzooo rumu xp * Prosze! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying *został wyczajony* no hej..... *przytula* 4laugh mraurrrr....ciepło whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Yumi to samo mozna powiedziec o moim kompie razz Toolek to zaczyna byc nalogiem xd Wez bo ty to masz wszystkow tym domu lewe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:35 am
Eredin Yumi to samo mozna powiedziec o moim kompie razz Toolek to zaczyna byc nalogiem xd Herbatki z roomem nigdy za wiele whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|