|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:25 am
opcy że co?!?!?! w paszczu za dichu?!?!!?! scream nie dziekuje sorki glosno mysle hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:26 am
*popija herbatke z rumem* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karina , jak zrobię inną propozycje to ci zapm'uję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying
Toolek- gratuluję zakupu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:27 am
Kitty-ShadowCat [wyczaiła opcusia ninja ........] opcuś! tęskniłam [rzuca się na niego i przytula] 4laugh crying Toolek- gratuluję zakupu 3nodding Dziekuje!!! 4laugh *lyk herbatki z rumem* kiedy mam oddac? xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:27 am
boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:28 am
PointZer0 A co ja takiego zrobiłem ? gonk crying esh, pseplasam no juz nie placz xd a co do propozycji to ok whee ale moga byc inne typy wloskow xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:29 am
YumiTao boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin Yumi przyzwyczajaj sie do tego tempa, bo w wakacje bedzie 3-4 razy szybsze xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PointZer0 A co ja takiego zrobiłem ? gonk crying esh, pseplasam no juz nie placz xd a co do propozycji to ok whee ale moga byc inne typy wloskow xd whee Dobrze , a ja już nie zetnę tylko zapushczę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin Kiedys to tak ciagle bylo... wink *lyk herbatki z rumem* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 11:30 am
Miss_Karina YumiTao boze zwolnijcie xp ja wysiadam biggrin Yumi przyzwyczajaj sie do tego tempa, bo w wakacje bedzie 3-4 razy szybsze xd xd whee Jak za Starej Gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no xd "malutkie" zlecenie od zera na zmiane planu wykonane... wrocilem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Miss_Karina PointZer0 A co ja takiego zrobiłem ? gonk crying esh, pseplasam no juz nie placz xd a co do propozycji to ok whee ale moga byc inne typy wloskow xd whee Dobrze , a ja już nie zetnę tylko zapushczę xd no! cool dobra decyzja xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Miss_Karina PointZer0 A co ja takiego zrobiłem ? gonk crying esh, pseplasam no juz nie placz xd a co do propozycji to ok whee ale moga byc inne typy wloskow xd whee Dobrze , a ja już nie zetnę tylko zapushczę xd ...długie włosy rules!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|