|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:00 am
crying crying kto mnie przytuli....? ....nie ma Wodza..... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:00 am
PointZer0 Ok , muszę lecieć , żegnam wszystkich xd papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:03 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee czesc !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat crying crying kto mnie przytuli....? ....nie ma Wodza..... crying *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Setsuna Dragonclaw who has 1,5k to borrow? gonk tu sie muwi po polsku, ja mam. ale niepozycze ci no naprawde? stare dobra mykam, jeszcze cos sie stanie.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:04 am
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat crying crying kto mnie przytuli....? ....nie ma Wodza..... crying *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* Teeeeeeeeesh*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:05 am
Setsuna Dragonclaw _cleef_ Setsuna Dragonclaw who has 1,5k to borrow? gonk tu sie muwi po polsku, ja mam. ale niepozycze ci no naprawde? stare dobra mykam, jeszcze cos sie stanie.... whee papusie Setsu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:05 am
Setsuna Dragonclaw _cleef_ Setsuna Dragonclaw who has 1,5k to borrow? gonk tu sie muwi po polsku, ja mam. ale niepozycze ci no naprawde? stare dobra mykam, jeszcze cos sie stanie.... whee stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:06 am
mumuumuu buzaczki dla wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:06 am
Christoff_Gangrell ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat crying crying kto mnie przytuli....? ....nie ma Wodza..... crying *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* Teeeeeeeeesh* dzinkoojem wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:07 am
Christoff_Gangrell ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat crying crying kto mnie przytuli....? ....nie ma Wodza..... crying *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* Teeeeeeeeesh* Ha! Byłam pierwsza! Oto potęga siostrzanej miłości twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:07 am
Stokrotka mumuumuu buzaczki dla wszystkich witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:09 am
~~lena-undesaid~~ Christoff_Gangrell ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat crying crying kto mnie przytuli....? ....nie ma Wodza..... crying *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* Teeeeeeeeesh* Ha! Byłam pierwsza! Oto potęga siostrzanej miłości twisted bo siem uduszem i kto mi zrobi shtuczne oddychanie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:10 am
Lethiel Stokrotka mumuumuu buzaczki dla wszystkich witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* prosze bardzio mcniutko cie przytulam redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 10:11 am
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Christoff_Gangrell ~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat crying crying kto mnie przytuli....? ....nie ma Wodza..... crying *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* Teeeeeeeeesh* Ha! Byłam pierwsza! Oto potęga siostrzanej miłości twisted bo siem uduszem i kto mi zrobi shtuczne oddychanie? sweatdrop No dobra, dam juz fory chrisowi razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|