|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:53 am
Sayokun PointZer0 Siostra prała mnie ostrzyc... Maszynka sie rozjebała , mam p22; głowy ogolone na 12 mm a p22; na ~ 7cm... o 19:30 mam wizytę u fryzjera , potem walnę fotki jak teraz wyglądam... Witam wszystkich eek xd mnie na szczescie matka dobrze ostrzygla... witaj 3nodding eek eek biedny Zerus xd przeciez tak dobrze wygladales w dluzszych wloskach crying whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:55 am
Sayokun witam wszystkich 3nodding witaj Sayooś *przytuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:56 am
Dobrze było mi w dłuższych , ale nie wiedziałem co mam z nimi zrobić xd
SR-71 ? Goodbye , Right now , Polittically Incorrect , Hello hello , tomorrow xd
I dziękuję za miłę powitanko xd
Karinka - zrobiłem jednapropozycję , ale nie działa saveowanie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty-ShadowCat .......................... ninja ........................ .................... crying crying crying .................. O.o .. cio sie stalo ?? źle się czooje... zapalenie płooc.... chore zatoki ......nie ma Wodza.... wczoraj spałam całą noc i cały dzień........ crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun PointZer0 Siostra prała mnie ostrzyc... Maszynka sie rozjebała , mam p22; głowy ogolone na 12 mm a p22; na ~ 7cm... o 19:30 mam wizytę u fryzjera , potem walnę fotki jak teraz wyglądam... Witam wszystkich eek xd mnie na szczescie matka dobrze ostrzygla... witaj 3nodding eek eek biedny Zerus xd przeciez tak dobrze wygladales w dluzszych wloskach crying whee nio wlasnie.. dloogie wloski RLZ crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
who has 1,5k to borrow? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:57 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat .......................... ninja ........................ .................... crying crying crying .................. O.o .. cio sie stalo ?? źle się czooje... zapalenie płooc.... chore zatoki ......nie ma Wodza.... wczoraj spałam całą noc i cały dzień........ crying crying crying Biedactwo... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:59 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* whee Witka clee 3nodding btw. w koncu znalazlam film ktory chce obejrzec dzis xd "Miedzy Niebem a Pieklem" z Robin William whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:59 am
Setsuna Dragonclaw who has 1,5k to borrow? gonk tu sie muwi po polsku, ja mam. ale niepozycze ci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|