|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:48 am
Christoff_Gangrell ... ninja ... ninja ... ninja ... ?? Chris, masz jakies piosenki SR-71??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:49 am
Christoff_Gangrell ... ninja ... ninja ... ninja ... 4laugh *skok na Chrisia* witaj 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Mistle Setsuna Dragonclaw Mistle tylko w budzie mozna dostac kapy a pozniej trza to poprawiac a w domu nudzisz sie bez stresu whee hehehehe... mi to nie grozi xd narazie... ninja no ale tak obiektywnie patrzac siedzenie w domu uzaleznia smile juz pozniej za nic do szkoly sie pupalka nie chce ruszyc razz no i widzisz : P poza tym teraz u mnie jest spoko w szkole whee mimo egzaminow... u mnie tesh U.U ale cosh... ja nigdy sie nie nudze w domu... zawsze mam cos do zrobienia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.......................... ninja ........................ .................... crying crying crying ..................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Mistle Setsuna Dragonclaw Mistle tylko w budzie mozna dostac kapy a pozniej trza to poprawiac a w domu nudzisz sie bez stresu whee hehehehe... mi to nie grozi xd narazie... ninja no ale tak obiektywnie patrzac siedzenie w domu uzaleznia smile juz pozniej za nic do szkoly sie pupalka nie chce ruszyc razz no i widzisz : P poza tym teraz u mnie jest spoko w szkole whee mimo egzaminow... a u nas wlasnie nie caly czas MATURA MATURA MATURA a my myslimy o wszystkim tylko nie o tym razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun witam wszystkich 3nodding ...HEy YA wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:53 am
Kitty-ShadowCat .......................... ninja ........................ .................... crying crying crying .................. O.o .. cio sie stalo ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|