|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:34 am
Kiart Lethiel Kiart Lethiel wroocilam 4laugh witajcie whee Hejka ,,,^^ 4laugh 4laugh witaj whee *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee i jak wyglądam ?? *obraca sie* blaugh xd blaugh Jeszcze by sie przydaly kwiatki na szyje by bylo by sp0x...ale tak tez jest fajnie ... biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:34 am
Lethiel Ozzwald witam wszystkich... biggrin witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee jaka masz na sobie bielizne.. ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:35 am
Mistle Kiart ...eee mam czyste wzory gdzies na plytce z pieczatkami z mojej przychodni ... xd ... ale ich nie urzywam, bo mam tak poje**** wychowawczynie ze zawsze dzwoni do rodzicow i chce powierzdzenia ze syn byl u lekarza ...;/ no ale mozesz spzredawac osobnikom nie z twojej klasy nio nie wink ... xd ... tak robie czasami ...;];]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:36 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald witam wszystkich... biggrin witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee jaka masz na sobie bielizne.. ? gonk xd xd xp znooowu ..... xp czemu tak koniecznie chcesh wiedzieć ??!! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:36 am
Setsuna Dragonclaw Mistle tylko w budzie mozna dostac kapy a pozniej trza to poprawiac a w domu nudzisz sie bez stresu whee hehehehe... mi to nie grozi xd narazie... ninja no ale tak obiektywnie patrzac siedzenie w domu uzaleznia smile juz pozniej za nic do szkoly sie pupalka nie chce ruszyc razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:37 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald witam wszystkich... biggrin witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee jaka masz na sobie bielizne.. ? gonk xd xd xp znooowu ..... xp czemu tak koniecznie chcesh wiedzieć ??!! stare bo mam taki kaprys... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:37 am
Kiart Mistle Kiart ...eee mam czyste wzory gdzies na plytce z pieczatkami z mojej przychodni ... xd ... ale ich nie urzywam, bo mam tak poje**** wychowawczynie ze zawsze dzwoni do rodzicow i chce powierzdzenia ze syn byl u lekarza ...;/ no ale mozesz spzredawac osobnikom nie z twojej klasy nio nie wink ... xd ... tak robie czasami ...;];] biznes is biznes razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:38 am
Do licha, dlaczego nie ma ttaj eMki ani Vykka?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:40 am
~~lena-undesaid~~ Do licha, dlaczego nie ma ttaj eMki ani Vykka?!? na niektore pytania nikt nie zna odpowiedzi... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:41 am
Ozzwald bo mam taki kaprys... biggrin *pac poduchą* nigdy sie nie dowiesh !! mwhahahhaha :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:41 am
witam tych co przyszli i zegnam tych co poszli xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:44 am
... ninja ... ninja ... ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:46 am
Mistle Setsuna Dragonclaw Mistle tylko w budzie mozna dostac kapy a pozniej trza to poprawiac a w domu nudzisz sie bez stresu whee hehehehe... mi to nie grozi xd narazie... ninja no ale tak obiektywnie patrzac siedzenie w domu uzaleznia smile juz pozniej za nic do szkoly sie pupalka nie chce ruszyc razz no i widzisz : P poza tym teraz u mnie jest spoko w szkole whee mimo egzaminow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:46 am