|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:24 am
Kiart Miss_Karina Kiart Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin ja juz mam wolne whee (tzn zwolnienie lekarskie XD) i wreszcie sie wyspie >.< witaj letis z powrotem whee Eh... zwolnienie lekarsie ... takiego juz dawno nie mialem [szkoda]... sweatdrop esh >.< na pewno bedziesz mial... kiedys XD :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:25 am
Kiart Lethiel wroocilam 4laugh witajcie whee Hejka ,,,^^ 4laugh 4laugh witaj whee *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee i jak wyglądam ?? *obraca sie* blaugh xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Kto byłby skłonny przesłac mi na gadu jakieś piosenki SR-71?? ekhm, ekhm....... Mam cale lacznie zawalone sciaganiem z eMula I torrenta ... a tak wougle to nie mam takiego czegos ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:26 am
Kiart Miss_Karina Kiart Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin ja juz mam wolne whee (tzn zwolnienie lekarskie XD) i wreszcie sie wyspie >.< witaj letis z powrotem whee Eh... zwolnienie lekarsie ... takiego juz dawno nie mialem [szkoda]... sweatdrop zawsze mozna kupic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:27 am
Lethiel Kiart Lethiel wroocilam 4laugh witajcie whee Hejka ,,,^^ 4laugh 4laugh witaj whee *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee i jak wyglądam ?? *obraca sie* blaugh xd blaugh Jeszcze by sie przydaly kwiatki na szyje by bylo by sp0x...ale tak tez jest fajnie ... biggrin Witaj Ozzy ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald witam wszystkich... biggrin cze (co to za polgola baba biggrin ) I narazie wszystkim (czytelnie mi zamykaja)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witka whee ninja Miss_Karina Kiart Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin ja juz mam wolne whee (tzn zwolnienie lekarskie XD) i wreszcie sie wyspie >.< witaj letis z powrotem whee a ja nie skorzystam z takiej mozliwosci whee wole sie nudzic w budzie niz w domu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:31 am
Mirabell Kiart Miss_Karina Kiart Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin ja juz mam wolne whee (tzn zwolnienie lekarskie XD) i wreszcie sie wyspie >.< witaj letis z powrotem whee Eh... zwolnienie lekarsie ... takiego juz dawno nie mialem [szkoda]... sweatdrop zawsze mozna kupic...eee mam czyste wzory gdzies na plytce z pieczatkami z mojej przychodni ... xd ... ale ich nie urzywam, bo mam tak poje**** wychowawczynie ze zawsze dzwoni do rodzicow i chce powierzdzenia ze syn byl u lekarza ...;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:31 am
Setsuna Dragonclaw witka whee ninja Miss_Karina Kiart Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin ja juz mam wolne whee (tzn zwolnienie lekarskie XD) i wreszcie sie wyspie >.< witaj letis z powrotem whee a ja nie skorzystam z takiej mozliwosci whee wole sie nudzic w budzie niz w domu sweatdrop tylko w budzie mozna dostac kapy a pozniej trza to poprawiac a w domu nudzisz sie bez stresu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:33 am
Ozzwald witam wszystkich... biggrin witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Setsuna Dragonclaw witka whee ninja Miss_Karina Kiart Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin ja juz mam wolne whee (tzn zwolnienie lekarskie XD) i wreszcie sie wyspie >.< witaj letis z powrotem whee a ja nie skorzystam z takiej mozliwosci whee wole sie nudzic w budzie niz w domu sweatdrop tylko w budzie mozna dostac kapy a pozniej trza to poprawiac a w domu nudzisz sie bez stresu whee hehehehe... mi to nie grozi xd narazie... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:34 am
Kiart ...eee mam czyste wzory gdzies na plytce z pieczatkami z mojej przychodni ... xd ... ale ich nie urzywam, bo mam tak poje**** wychowawczynie ze zawsze dzwoni do rodzicow i chce powierzdzenia ze syn byl u lekarza ...;/ no ale mozesz spzredawac osobnikom nie z twojej klasy nio nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|