|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:02 am
eee czyżby znowu jakis byk??? heh... kit z tym.... CZe Lena^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:04 am
Christoff_Gangrell eee czyżby znowu jakis byk??? heh... kit z tym.... CZe Lena^^ cofam, nie zajarzylam posta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:04 am
Christoff_Gangrell eee czyżby znowu jakis byk??? heh... kit z tym.... CZe Lena^^ niestety maly byczek xd sluchawka whee sorki moja mala shiza >.< zostalo mi odkad ciagle poprawialam kumplowi z klasy licka byczki ortograficzne >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:10 am
Witam Wszystkich ...^^
wink
:je ciasteczko popijajac herbatka ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:12 am
Miss_Karina Christoff_Gangrell eee czyżby znowu jakis byk??? heh... kit z tym.... CZe Lena^^ niestety maly byczek xd sluchawka whee sorki moja mala shiza >.< zostalo mi odkad ciagle poprawialam kumplowi z klasy licka byczki ortograficzne >.<Uj... no coz... gopia dys.... Nic nie szkodzi^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:13 am
Kto byłby skłonny przesłac mi na gadu jakieś piosenki SR-71??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:14 am
Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:18 am
wroocilam 4laugh witajcie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:19 am
Kiart Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin no wlasnie, troszke......^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:20 am
Kiart Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin ja juz mam wolne whee (tzn zwolnienie lekarskie XD) i wreszcie sie wyspie >.< witaj letis z powrotem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:21 am
Lethiel wroocilam 4laugh witajcie whee Hejka ,,,^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:22 am
Miss_Karina Kiart Eh... Jeszcze tylko Jutro i ...troszke WolNego ... xd ...^^... biggrin biggrin ja juz mam wolne whee (tzn zwolnienie lekarskie XD) i wreszcie sie wyspie >.< witaj letis z powrotem whee Eh... zwolnienie lekarsie ... takiego juz dawno nie mialem [szkoda]... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 9:23 am
~~lena-undesaid~~ Kto byłby skłonny przesłac mi na gadu jakieś piosenki SR-71?? ekhm, ekhm.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|