|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:51 am
PointZer0 Miss_Karina wystarczy mi to ze stara bedzie mnie pilnowac jakbym miala 5 lat xp Hehe , no to chyba jednak wystarczy xd *prych* jasne... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jaswinder opcy Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim a te co ci potowałem to niedobre byly? mam już fotki... ale teraz tekstu szukam... na razie mam 4 strony... chyba ze tak...... to ile ty chcesz tego napisac......?!?! tak żeby starczyło na co najmniej godzinę... nooooooo toooo muuuuuuuffff poooooowooooliiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zaprasham na mojego nowego tajniastego queścika ninja .. blaugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:54 am
PointZer0 Lethiel zaprasham na mojego nowego tajniastego queścika ninja .. blaugh whee 4laugh Tja , zaraz go zwiedzę xd Karina , nie martw się , wykurujesz się i będzie spok xd oby xp a jeszcze wiekszy spokoj bede miala jak sie wyprowadze od starych ale to bedzie realne dopiero za 2-3 lata xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:57 am
O_o walnęłam se hymna o miłości i już mam 5 stron... ale jak zmniejsze czcionkę do 10 to może ze 3 będa... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:58 am
Jaswinder O_o walnęłam se hymna o miłości i już mam 5 stron... ale jak zmniejsze czcionkę do 10 to może ze 3 będa... crying heh... moze wywal ten hymn o milosci i bedziesz miala 4 strony xd z normalna czcionka!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 8:00 am
...Ave ludzie! biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 8:01 am
Ja- Yosei ...Ave ludzie! biggrin ... Hej Rufus xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 8:02 am
Miss_Karina PointZer0 Lethiel zaprasham na mojego nowego tajniastego queścika ninja .. blaugh whee 4laugh Tja , zaraz go zwiedzę xd Karina , nie martw się , wykurujesz się i będzie spok xd oby xp a jeszcze wiekszy spokoj bede miala jak sie wyprowadze od starych ale to bedzie realne dopiero za 2-3 lata xp sweatdrop tjaa, podobno z rodzina to sie najlepiej na zdjeciu wychodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 8:03 am
Miss_Karina Jaswinder O_o walnęłam se hymna o miłości i już mam 5 stron... ale jak zmniejsze czcionkę do 10 to może ze 3 będa... crying heh... moze wywal ten hymn o milosci i bedziesz miala 4 strony xd z normalna czcionka!! xd próbuję dojść do 10 str...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei ...Ave ludzie! biggrin ... Hej Rufus xd ...Ave, ave biggrin ...widzę, że z męczenia się z Abbysinianem zrezygnowałeś? ... ...ale kurcze - widzę sporą zmianę wyglądu - spox wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ave ludzie! biggrin ... hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 8:04 am
Ja- Yosei ...Ave ludzie! biggrin ... witaj Yoseiq whee whee whee *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|