|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:40 am
PointZer0 Miss_Karina Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim heh po co ci śmierc? :3 wiec witaj jeszcze raz Letis xd 4laugh Ty chyba miałaś być w ł80;ku i się kurować z tego co pamiętam Karinka... Witam wszystkich xd OMG !!!! O.o ... *skok na zero* *przytuuuuuuuuuuul* *oglada go ze wszystkich stron* uuuuuu... nooowy Zeroooś 4laugh !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:41 am
Point, fajna sygnaturka cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:42 am
Lethiel OMG !!!! O.o ... *skok na zero* *przytuuuuuuuuuuul* *oglada go ze wszystkich stron* uuuuuu... nooowy Zeroooś 4laugh !!! Nowy tylko powierzchniowo wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim a te co ci potowałem to niedobre byly? mam już fotki... ale teraz tekstu szukam... na razie mam 4 strony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Miss_Karina pokazuje jezyk> blaugh oczywiscie kuruje sie xd jestem tak ubrana ze na biegunie polnocnym byłobymi bardzo cieplo xd whee a ty co to za zmiana imidzu?!!! eek czerwone wloski....? hm... ogolnie wygladasz w porzadku whee A tak mi się znudziło dotychczasowe wdzianko xd A jak się czujesz chorowino co ? a lepiej niz wczoraj whee bez sensu pojechalam na studia, ale zwolnilam sie i do doktora pojechalam. przepisal mi jakies okropne leki XP ale spokojnie bede grzecznie sie kurowac xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:43 am
Mirabell Point, fajna sygnaturka cool Wzięło mnie cos na nastroje patriotyczne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:44 am
Jaswinder opcy Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim a te co ci potowałem to niedobre byly? mam już fotki... ale teraz tekstu szukam... na razie mam 4 strony... chyba ze tak...... to ile ty chcesz tego napisac......?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PointZer0 Miss_Karina pokazuje jezyk> blaugh oczywiscie kuruje sie xd jestem tak ubrana ze na biegunie polnocnym byłobymi bardzo cieplo xd whee a ty co to za zmiana imidzu?!!! eek czerwone wloski....? hm... ogolnie wygladasz w porzadku whee A tak mi się znudziło dotychczasowe wdzianko xd A jak się czujesz chorowino co ? a lepiej niz wczoraj whee bez sensu pojechalam na studia, ale zwolnilam sie i do doktora pojechalam. przepisal mi jakies okropne leki XP ale spokojnie bede grzecznie sie kurowac xd xd whee No i poprawnie , będę Cię lustrował czy te leki bierzesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim ??? hej... czesc Leth, Point O.o ... daaawno nie widzialam !! *przytuuuuuuuuuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:45 am
PointZer0 Lethiel OMG !!!! O.o ... *skok na zero* *przytuuuuuuuuuuul* *oglada go ze wszystkich stron* uuuuuu... nooowy Zeroooś 4laugh !!! Nowy tylko powierzchniowo wink xd nio mam nadzieje :> razz *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:45 am
Lethiel Mirabell Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim ??? hej... czesc Leth, Point O.o ... daaawno nie widzialam !! *przytuuuuuuuuuuuuul* witaj whee *przytulas* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:47 am
PointZer0 Miss_Karina PointZer0 Miss_Karina pokazuje jezyk> blaugh oczywiscie kuruje sie xd jestem tak ubrana ze na biegunie polnocnym byłobymi bardzo cieplo xd whee a ty co to za zmiana imidzu?!!! eek czerwone wloski....? hm... ogolnie wygladasz w porzadku whee A tak mi się znudziło dotychczasowe wdzianko xd A jak się czujesz chorowino co ? a lepiej niz wczoraj whee bez sensu pojechalam na studia, ale zwolnilam sie i do doktora pojechalam. przepisal mi jakies okropne leki XP ale spokojnie bede grzecznie sie kurowac xd xd whee No i poprawnie , będę Cię lustrował czy te leki bierzesz xd wystarczy mi to ze stara bedzie mnie pilnowac jakbym miala 5 lat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:48 am
opcy Jaswinder opcy Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim a te co ci potowałem to niedobre byly? mam już fotki... ale teraz tekstu szukam... na razie mam 4 strony... chyba ze tak...... to ile ty chcesz tego napisac......?!?! tak żeby starczyło na co najmniej godzinę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:48 am
Miss_Karina wystarczy mi to ze stara bedzie mnie pilnowac jakbym miala 5 lat xp Hehe , no to chyba jednak wystarczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:49 am
Jaswinder tak żeby starczyło na co najmniej godzinę... a co ty bedziesz mowic? O.o o smierci? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|