|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:27 am
Miss_Karina Mirabell Miss_Karina co cie tak dlugo nie bylo na gai? az sie zmartwilam sie sad ale najwazniejsze ze juz w koncu jestes whee 4laugh wiesz, studia i takie tam rozne... 3nodding rozumiem ...*kaszlu kaszlu* esh >.< troshu chora jestem >.< i zalatwoilam sobie zwolnienie z studiow do swiat wielkanocnych U_U i dzis sobie zrobie maratonik z filmami xd whee ho, wszyscy wokol choruja... a co ogladasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:27 am
To ya szie chyba kimnnne , obudżcie mnie jak ita pszyjcie ... branoc .... mbmdbm... *chrrrr* *chrrr*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:28 am
Miss_Karina @opcy- fajnie wygladasz whee dzieki..... imidż zmienilem.......... xp a teraz ide na obiad..... bede za chwilke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:29 am
Mirabell ho, wszyscy wokol choruja... a co ogladasz? heh... zaczne moze od "Lalki" Kitano na Canale + (nie mylic tytułu z "Lalkami" Prusa XDDDDD) ten sam temat ale zupelnie inna historia xd whee a pozniej... moze cos wyszperam z zbioru cd starych xd jakies filmiki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:29 am
Miss_Karina Mirabell hej! Karina, tak w ogole to ciesze sie, ze Cie widze biggrin ja tez sie ciesze ze cie widze po tylu miesiacach!!! whee mam nadzieje ze wszystko idzie tak jak powinno? whee jak najbardziej! sesja zaliczona (a tu nastepna nie dlugo stare ) a co tam u Ciebie slychac???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:32 am
Mirabell Miss_Karina Mirabell hej! Karina, tak w ogole to ciesze sie, ze Cie widze biggrin ja tez sie ciesze ze cie widze po tylu miesiacach!!! whee mam nadzieje ze wszystko idzie tak jak powinno? whee jak najbardziej! sesja zaliczona (a tu nastepna nie dlugo stare ) a co tam u Ciebie slychac??? heh >.< u mnie w porzadku... tylko rozchorowalam sie i pewnych prac nie oddam w terminie >.< bede musiala poprosic o przesuniecie terminu... co na pewno zrobią U_U a ja juz sie boje sesji letniej gonk wiec juz zaczynam sie przygotowywac do examinkoow... (choc mam tylko 3-4 z teorii >.<)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:33 am
*od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:33 am
przywitalam sie i odrazu na obiadek XD ... wiec witam sie jeszcze raz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:35 am
Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim heh po co ci śmierc? :3 wiec witaj jeszcze raz Letis xd 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:37 am
Miss_Karina Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim heh po co ci śmierc? :3 wiec witaj jeszcze raz Letis xd 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* karinooś witaj whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:39 am
Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim a te co ci potowałem to niedobre byly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:39 am
Jaswinder *od wczoraj nadal bezskutecznie szuka jakiejś śmierci* cze wszystkim ??? hej... czesc Leth, Point
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:40 am
Miss_Karina pokazuje jezyk> blaugh oczywiscie kuruje sie xd jestem tak ubrana ze na biegunie polnocnym byłobymi bardzo cieplo xd whee a ty co to za zmiana imidzu?!!! eek czerwone wloski....? hm... ogolnie wygladasz w porzadku whee A tak mi się znudziło dotychczasowe wdzianko xd A jak się czujesz chorowino co ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|