|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:11 am
Witam, witam, wlasnie sciagalem sobie sakraya do Ragnarok Online ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:12 am
witam wszytkich! [zieeeew] piękny poranek [zieeew]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:12 am
już bumpnęłam 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:14 am
Labudziak witam wszytkich! [zieeeew] piękny poranek [zieeew] hej Labudziak. Widziałam Cię na forum Waneko 3nodding Też uwielbiam LH xd Hej Kage! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:14 am
Katka1989 Labudziak witam wszytkich! [zieeeew] piękny poranek [zieeew] hej Labudziak. Widziałam Cię na forum Waneko 3nodding Też uwielbiam LH xd Hej Kage! biggrin LH - Love Hina? biggrin Jest swietne biggrin DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:15 am
Katka1989 Labudziak witam wszytkich! [zieeeew] piękny poranek [zieeew] hej Labudziak. Widziałam Cię na forum Waneko 3nodding Też uwielbiam LH xd Hej Kage! biggrin taa? fajnie ale ten świat mały biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:16 am
Kagenoyami Katka1989 Labudziak witam wszytkich! [zieeeew] piękny poranek [zieeew] hej Labudziak. Widziałam Cię na forum Waneko 3nodding Też uwielbiam LH xd Hej Kage! biggrin LH - Love Hina? biggrin Jest swietne biggrin DD witaj Kage, jak dziś twoja głowa? no ba... Love Hina jest WPORZO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:20 am
Kagenoyami Katka1989 Labudziak witam wszytkich! [zieeeew] piękny poranek [zieeew] hej Labudziak. Widziałam Cię na forum Waneko 3nodding Też uwielbiam LH xd Hej Kage! biggrin LH - Love Hina? biggrin Jest swietne biggrin DD To pierwsza manga jaką zaczełam kupować 3nodding xd Normalnie CHAMSTWO że 5 tom będzie dopiero we Wrześniu! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:21 am
To pierwsza manga jaką zaczełam kupować 3nodding xd Normalnie CHAMSTWO że 5 tom będzie dopiero we Wrześniu! crying crying crying
ja z jednej strony sie ciesze, a z drógiej nie, dlaczego? hmm ciesze sie, bo będe miał czas uzbierać na ta mange , a nie ciesze cie? hmm to chyba wiadomo, czym prędzej tym lepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:23 am
ja się absolutnie nie cieszę... przez to przesunięcie w jednym miesiącu będę musiała kupić 3 tytuły gonk hmm... jakby przesunęli CCS to bym się nie obraziła :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:26 am
Katka1989 ja się absolutnie nie cieszę... przez to przesunięcie w jednym miesiącu będę musiała kupić 3 tytuły gonk hmm... jakby przesunęli CCS to bym się nie obraziła :> wiesz..3 , a ja 6 tytółów mam spore zaległości ( VGA10, KKJ, Kenshin, LH, Ranma1/2, GTO)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:27 am
Kukus witaj Kage, jak dziś twoja głowa? Nawet mi nie przypominaj =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:27 am
Labudziak Katka1989 ja się absolutnie nie cieszę... przez to przesunięcie w jednym miesiącu będę musiała kupić 3 tytuły gonk hmm... jakby przesunęli CCS to bym się nie obraziła :> wiesz..3 , a ja 6 tytółów mam spore zaległości ( VGA10, KKJ, Kenshin, LH, Ranma1/2, GTO) a ja nowe tunele do uszu... mangi dostaję od kumpla, ktoorego stary pracuje w drukarni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:28 am
Labudziak Katka1989 ja się absolutnie nie cieszę... przez to przesunięcie w jednym miesiącu będę musiała kupić 3 tytuły gonk hmm... jakby przesunęli CCS to bym się nie obraziła :> wiesz..3 , a ja 6 tytółów mam spore zaległości ( VGA10, KKJ, Kenshin, LH, Ranma1/2, GTO) kupowałabym więcej ale moja przyjaciółka yumi-ki kupuje większość fajnych, więc czytam od niej 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|