|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:34 am
PointZer0 Dobra dobra Del - nie mi się będziesz tłumaczyć... a co do tego że nie jesteś - to on też ma ogon :] Wspominałam już że ostatnio wszystko co mówię działa na moją niekorzyść XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:36 am
Delein PointZer0 Dobra dobra Del - nie mi się będziesz tłumaczyć... a co do tego że nie jesteś - to on też ma ogon :] Wspominałam już że ostatnio wszystko co mówię działa na moją niekorzyść XD Nikt nie będzie przecież Ci tego wypominał xd ( bo musi już konczyć ) No , żegnam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:48 am
PointZer0 Delein PointZer0 Dobra dobra Del - nie mi się będziesz tłumaczyć... a co do tego że nie jesteś - to on też ma ogon :] Wspominałam już że ostatnio wszystko co mówię działa na moją niekorzyść XD Nikt nie będzie przecież Ci tego wypominał xd ( bo musi już konczyć ) No , żegnam wszystkich xd Do zobaczenia... Ja też już mykam..papatki wam! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:56 am
*rozlega sie pijacki belkot i zza kanapy wyczolguje sie eredin* jezzzd du pto ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:01 am
sszyssscy szopie psoszzli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:07 am
Eredin sszyssscy szopie psoszzli crying ja jestem , ale tylko 30 min ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:11 am
*poof!*
czesc wszystkim! kope lat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:13 am
Mirabell *poof!* czesc wszystkim! kope lat! eek Mira!!! crying jak ja ciebie dawno nie widzialam!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:14 am
czessssc karina , ladne wdzianko wink Mirabell my sie znamy ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:15 am
dobereczek!!!!!!! Mirabell my sie jeszcze nie znamy *wita sie *
Kari co to za wdzianko?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:16 am
witaj , jezeli mowiac ze oddasz spodniczke potrzebujacym mialas na mysli stokrotke too jasne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:16 am
Eredin czessssc karina , ladne wdzianko wink Mirabell my sie znamy ? ninja co ty tak syczysz? xd @opcy- zmienilam, bo w tej pizamce spalam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:17 am
Miss_Karina Mirabell *poof!* czesc wszystkim! kope lat! eek Mira!!! crying jak ja ciebie dawno nie widzialam!!! crying *przytulas* biggrin no juz dobrze, dobrze, nie płacz *glask glask* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|