|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:22 am
PointZer0 pewnie na wiosnę kichac zaczne sweatdrop Heh...farciarz...ja już zaczęłam ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle a ja wam powiem prawde !!!!! ZAJACZEK TO PRZEBRANI RODZICE !!!!! crying crying crying crying crying crying albo mikolaj ...??? !!prawda czasem boli crying ale zeby zajaczkiem był kots z rodziny to juz przesada crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whee A jaaaa cos wamm tu rzekneee.... Alkohoool pityey z uiearem nieszkodzi naweyet w dużyech ilościach!!!! whee WIĘCEJ RUMU!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:23 am
Delein PointZer0 pewnie na wiosnę kichac zaczne sweatdrop Heh...farciarz...ja już zaczęłam == będze dobrze Del , tylko gorzałka z pieprzem polać się dużo musi :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:23 am
PointZer0 Pozooory , pozoooory.. już ja Cię znam , nimfomanko jedna wink xd Co jak co, ale królików nie ruszam xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:24 am
Delein PointZer0 Pozooory , pozoooory.. już ja Cię znam , nimfomanko jedna wink xd Co jak co, ale królików nie ruszam xd xd Ja już w to nie wnikam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein PointZer0 pewnie na wiosnę kichac zaczne sweatdrop Heh...farciarz...ja już zaczęłam == będze dobrze Del , tylko gorzałka z pieprzem polać się dużo musi :] Zaiste słusznie prawisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:25 am
YumiTao Mistle a ja wam powiem prawde !!!!! ZAJACZEK TO PRZEBRANI RODZICE !!!!! crying crying crying crying crying crying albo mikolaj ...??? !!prawda czasem boli crying ale zeby zajaczkiem był kots z rodziny to juz przesada crying no dostajesz prezet patrzysz jaki fajny zajaczek a tu SZOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eek crying eek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein PointZer0 Pozooory , pozoooory.. już ja Cię znam , nimfomanko jedna wink xd Co jak co, ale królików nie ruszam xd xd Ja już w to nie wnikam xd Nie musisz wnikac, ja cię ZAPEWNIAM xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:26 am
Delein PointZer0 Delein PointZer0 Pozooory , pozoooory.. już ja Cię znam , nimfomanko jedna wink xd Co jak co, ale królików nie ruszam xd xd Ja już w to nie wnikam xd Nie musisz wnikac, ja cię ZAPEWNIAM xd Jak jesteś niewinna to nie musisz sie tłumaczyć Del :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:28 am
PointZer0 Jak jesteś niewinna to nie musisz sie tłumaczyć Del :] *przykleja sobie do czoła karteczkę z napisem 'NIE JESTEM ZOOFILKĄ'* Nu, to w takim razie nie będe już nic mówić blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:28 am
*wytrzezwial* Co wy na to by wejsc na gildie rpg i robic jakas krotka sesyjke z god mode ;> ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:30 am
Toolek *wytrzezwial* Co wy na to by wejsc na gildie rpg i robic jakas krotka sesyjke z god mode ;> ? Eeee... heroic fantasy nie dla mnie xd Dobra dobra Del - nie mi się będziesz tłumaczyć... a co do tego że nie jesteś - to on też ma ogon :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|