|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:16 am
Mistle Delein Mistle Delein *puff* Avsko robaczki! Sprz��€�tn��„���€šam reszt��„� pokoju *wheeee* hej smile sprztaj sprztaj siwta ida jak przyjdzie zajaczek to moze ci wikszy prezet sypnie wink Spróbowa�‚by nie blaugh zajaczki daja prezety dobrym dzieciom wiec chyba nie mam na co liczyc crying stare scream xd Może ruszy go coś na miarę miłosierdzia blaugh Avsko Point! Nu, ja jeszcze żadnemu króliczkowi nie groziłam...to od niego zależy co mu się stanie xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*poajwia sie z herbatka z rumem* whee whee whee Dzieeee...DZIENDobreyyyy! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Taa , a sama sie druidką zowie , a bezbronnym królikom grozi zwałowaniem jakimś xd Witam Wszystkich xd Hej :* fajnie wyglądasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:18 am
Point...*ciągnie go za płaszcz*...ty jesteś Point? O.o... *obchodzi dookoła* No tak...a teraz powiedz mi...to przez wiosnę, tak? powiedz, ze to przez wiosne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok, kochani czas na mnie. Zjem zupke posprzatam i wybywam >>>> Papa *wychodzi przez komin, abyu zjeśc zupke^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej Yumi , hej Toolek xd
Del - Jaaaaaasne , trzeba podać oficjalną wersję , nie ? :] A jak już da to go na pasztet xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:19 am
Mistle YumiTao Mistle YumiTao Mistle dzinkujem dzienkujem biggrin biggrin biggrin biggrin hehe mały pudzianek biggrin nam rośnie xp nie znow taki maly razz razz razz jem duzo danonkow smile razz : musze chyba z siostra zaczac pic to swinstwo biggrin bo my takie dwa kazełki jestesmy biggrin ej moja siorka jest wikasz niz ja biggrin biggrin wiec jak ona jest kazrelak to co ja jestem razz Wez marzul to serio taki troche troll wyrosniety xd a ty to jesteś skrzat biggrin to by sie zgadzało biggrin my Yelonki karzełki Ula skrzat i Marzul troll biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ok, kochani czas na mnie. Zjem zupke posprzatam i wybywam >>>> Papa *wychodzi przez komin, abyu zjeśc zupke^^* smacznego Lena xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja wam powiem prawde !!!!! ZAJACZEK TO PRZEBRANI RODZICE !!!!! crying crying crying crying crying crying albo mikolaj ...??? !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Hej Yumi , hej Toolek xd Del - Jaaaaaasne , trzeba podać oficjalną wersję , nie ? :] A jak już da to go na pasztet xd whee whee whee Jak tam zdrrooooooweiie psze pana? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:20 am
PointZer0 Hej Yumi , hej Toolek xd Del - Jaaaaaasne , trzeba podać oficjalną wersję , nie ? :] A jak już da to go na pasztet xd To się nazywają pozory... blaugh A tak nawiasem zajrzyjcie sobie TU...jak króliczki to króliczki :]Avsko Toolek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek *poajwia sie z herbatka z rumem* whee whee whee Dzieeee...DZIENDobreyyyy! whee Cześc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek PointZer0 Hej Yumi , hej Toolek xd Del - Jaaaaaasne , trzeba podać oficjalną wersję , nie ? :] A jak już da to go na pasztet xd whee whee whee Jak tam zdrrooooooweiie psze pana? whee Ano na zdrowie nie mogę nashekać xd pewnie na wiosnę kichac zaczne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:21 am
YumiTao Wez marzul to serio taki troche troll wyrosniety xd a ty to jesteś skrzat biggrin to by sie zgadzało biggrin my Yelonki karzełki Ula skrzat i Marzul troll biggrin fajnie to jak jakims Wiedzminie lub Wladcy pierscieni !! biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:22 am
Delein PointZer0 Hej Yumi , hej Toolek xd Del - Jaaaaaasne , trzeba podać oficjalną wersję , nie ? :] A jak już da to go na pasztet xd To się nazywają pozory... blaugh A tak nawiasem zajrzyjcie sobie TU...jak króliczki to króliczki :]Avsko Toolek 3nodding Pozooory , pozoooory.. już ja Cię znam , nimfomanko jedna wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|