|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 5:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 5:57 am
Mistle YumiTao Mistle a co razz ubralams ie to mi wolno smile tyle sie meczylam zeby w samych batkach nie latac smile no okay biggrin ładna Ula tak ładn Ula xp dzinkujem dzienkujem biggrin biggrin biggrin biggrin hehe mały pudzianek biggrin nam rośnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 5:59 am
YumiTao Mistle YumiTao o szit ja pras童 musze robic eek pyf ... bo wy jeszcze do szoly musicie chodzic razz razz ja jzu mam urlop wink napisz o koncercie w niedziele to bylo wydarzenia na miare Faktow w TVN wink te to moze nas troszke olsnisz razz co znwu robiliście xd penwie dałna tak jak zawsze xd albo gorzej... razz nie no nie bylo az takiej duzej siary jak zwykle smile oprucz tego ze poznalysmy grupke kolesi ktora z nami robila wies i spiwalismy disco-polo zeby zagluszyc Klinieke jak grala razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:01 am
YumiTao Mistle dzinkujem dzienkujem biggrin biggrin biggrin biggrin hehe mały pudzianek biggrin nam rośnie xp nie znow taki maly razz razz razz jem duzo danonkow smile razz :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:03 am
Mistle YumiTao Mistle YumiTao o szit ja pras童 musze robic eek pyf ... bo wy jeszcze do szoly musicie chodzic razz razz ja jzu mam urlop wink napisz o koncercie w niedziele to bylo wydarzenia na miare Faktow w TVN wink te to moze nas troszke olsnisz razz co znwu robiliście xd penwie dałna tak jak zawsze xd albo gorzej... razz nie no nie bylo az takiej duzej siary jak zwykle smile oprucz tego ze poznalysmy grupke kolesi ktora z nami robila wies i spiwalismy disco-polo zeby zagluszyc Klinieke jak grala razz razz wieśniaki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:04 am
Mistle YumiTao Mistle dzinkujem dzienkujem biggrin biggrin biggrin biggrin hehe mały pudzianek biggrin nam rośnie xp nie znow taki maly razz razz razz jem duzo danonkow smile razz : musze chyba z siostra zaczac pic to swinstwo biggrin bo my takie dwa kazełki jestesmy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:06 am
*puff* Avsko robaczki! Sprzątnęłam resztę pokoju *wheeee*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:09 am
Mistle Delein *puff* Avsko robaczki! Sprz�…tn�™�‚am reszt�™ pokoju *wheeee* hej smile sprztaj sprztaj siwta ida jak przyjdzie zajaczek to moze ci wikszy prezet sypnie wink Spróbowałby nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:13 am
Taa , a sama sie druidką zowie , a bezbronnym królikom grozi zwałowaniem jakimś xd Witam Wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:14 am
PointZer0 Taa , a sama sie druidką zowie , a bezbronnym królikom grozi zwałowaniem jakimś xd Witam Wszystkich xd hej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:14 am
PointZer0 Taa , a sama sie druidką zowie , a bezbronnym królikom grozi zwałowaniem jakimś xd Witam Wszystkich xd eek O boże....... COŚ TY Z SIEBIE ZROBIŁ?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:15 am
~~lena-undesaid~~ PointZer0 Taa , a sama sie druidką zowie , a bezbronnym królikom grozi zwałowaniem jakimś xd Witam Wszystkich xd :shocked: O boże....... COŚ TY Z SIEBIE ZROBIŁ?!?! znudziłem się xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|