|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:17 am
Sei chan Omega Sun mam nadzieje, że już się Wam znudziło demolowanie naszego domu stare Nyu sweatdrop miło z waszej strony eek ... to ja idę po nową zastawę stołową pomimo tego iż melina jest Gildiową imprezownią gdzie odbywają się szalone melanże z demolkami i rasowym pobojowiskiem... to jest to roownież nasz dom... Mooj, Bee, Omegi, Ozzwalda, Rynn i chyba jeszcze kilku mamy tu lokatorów, jakieś karaluchy, szczury, Destki i takie tam szkodniki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:19 am
przecież to wandalizm gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:21 am
Omega Sun przecież to wandalizm gonk Nyu, przepraszam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:22 am
Sei chan Omega Sun przecież to wandalizm gonk Nyu, przepraszam. Nie przepraszaj tylko 100 tys golda dawaj za zniszczona meline biggrin i alkochol biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:24 am
BeeWolf Sei chan Omega Sun przecież to wandalizm gonk Nyu, przepraszam. Nie przepraszaj tylko 100 tys golda dawaj za zniszczona meline biggrin i alkochol biggrin stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:26 am
Sei chan Omega Sun przecież to wandalizm gonk Nyu, przepraszam. ok, przyjmuję przeprosiny (nie wiem jak reszta współmieszkańców) sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:28 am
Omega Sun Sei chan Omega Sun przecież to wandalizm gonk Nyu, przepraszam. ok, przyjmuję przeprosiny (nie wiem jak reszta współmieszkańców) sweatdrop sad *Bierze odkurzac i idzie pomagac*Nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:28 am
Sei chan BeeWolf Sei chan Omega Sun przecież to wandalizm gonk Nyu, przepraszam. Nie przepraszaj tylko 100 tys golda dawaj za zniszczona meline biggrin i alkochol biggrin stare Nie patrz sie tak tylko dawaj jase i dopowiadaj na wczoraj zadane pytanie .. ??? [ Pomaga sprzatać]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:30 am
BeeWolf Sei chan BeeWolf Sei chan Omega Sun przecież to wandalizm gonk Nyu, przepraszam. Nie przepraszaj tylko 100 tys golda dawaj za zniszczona meline biggrin i alkochol biggrin stare Nie patrz sie tak tylko dawaj jase i dopowiadaj na wczoraj zadane pytanie .. ??? [ Pomaga sprzatać] stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:31 am
Kukus Sei chan Omega Sun mam nadzieje, że już się Wam znudziło demolowanie naszego domu stare Nyu sweatdrop miło z waszej strony eek ... to ja idę po nową zastawę stołową pomimo tego iż melina jest Gildiową imprezownią gdzie odbywają się szalone melanże z demolkami i rasowym pobojowiskiem... to jest to roownież nasz dom... Mooj, Bee, Omegi, Ozzwalda, Rynn i chyba jeszcze kilku mamy tu lokatorów, jakieś karaluchy, szczury, Destki i takie tam szkodniki blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:32 am
*przyciąga węża strażackiego* co ja się będe pierdzielił z tym? *odkręca hydrant* Bee, chono mnie tu... węża mi pomożesz trzymać blaugh *włącza wodę na końcoowce na 1/4 mocy strumienia* ewakułować się z linii wody albo zakładać bikini, dziewczęta *rzuca nim po całej mokrej podłodze* JAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:33 am
Kukus *przyciąga węża strażackiego* co ja się będe pierdzielił z tym? *odkręca hydrant* Bee, chono mnie tu... węża mi pomożesz trzymać blaugh *włącza wodę na końcoowce na 1/4 mocy strumienia* ewakułować się z linii wody albo zakładać bikini, dziewczęta *rzuca nim po całej mokrej podłodze* JAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAA eek *Stoi cała mokra*Nawet nie zdążyłam zdjąć bluzki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:34 am
Sei chan Kukus Sei chan Omega Sun mam nadzieje, że już się Wam znudziło demolowanie naszego domu stare Nyu sweatdrop miło z waszej strony eek ... to ja idę po nową zastawę stołową pomimo tego iż melina jest Gildiową imprezownią gdzie odbywają się szalone melanże z demolkami i rasowym pobojowiskiem... to jest to roownież nasz dom... Mooj, Bee, Omegi, Ozzwalda, Rynn i chyba jeszcze kilku mamy tu lokatorów, jakieś karaluchy, szczury, Destki i takie tam szkodniki blaugh biggrin Uwarzaj bo jak cie desta dopadnie go gorzej nisz ..stary szczur !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:34 am
BeeWolf Uwarzaj bo jak cie desta dopadnie go gorzej nisz ..stary szczur ! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:37 am
Sei chan Kukus *przyciąga węża strażackiego* co ja się będe pierdzielił z tym? *odkręca hydrant* Bee, chono mnie tu... węża mi pomożesz trzymać blaugh *włącza wodę na końcoowce na 1/4 mocy strumienia* ewakułować się z linii wody albo zakładać bikini, dziewczęta *rzuca nim po całej mokrej podłodze* JAAAAAAAAAAZDAAAAAAAAAA eek *Stoi cała mokra*Nawet nie zdążyłam zdjąć bluzki... Kukus podkrec moc to bluzka i reszta sama spadnie !!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|