|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:12 am
revcat a pierdolic to.......wyluzuj posladki rac....nigdzie cie nie zapisuje i sam sie wypisuje...trzeba byc wierny R.P. a tak w ogole to witaj brat! mrgreen oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:14 am
revcat a pierdolic to.......wyluzuj posladki rac....nigdzie cie nie zapisuje i sam sie wypisuje...trzeba byc wierny R.P. a tak w ogole to witaj brat! mrgreen Mwahaha xd
tak trzymac.....
ale poszpiegowac ich zawsze mozna ninja
tak a propos to kto wpadl na ten arcygenialny pomysl?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:14 am
nareszcie mi sie obrazki wlaczyli i juz nie musze na slepo klikac po gai, a to zawsze niebezpieczne bo przeciez przy waszych obrazkach mam "ban user" : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:16 am
racqel nareszcie mi sie obrazki wlaczyli i juz nie musze na slepo klikac po gai, a to zawsze niebezpieczne bo przeciez przy waszych obrazkach mam "ban user" : ) a ze sie zapytam to jak tam z funduszem Ari-bieliznianym? cool dorzuce jakies glupie foty gratys cool
Ozz chcial fote za darmo grozil ze mnie zbanuje domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:17 am
racqel nareszcie mi sie obrazki wlaczyli i juz nie musze na slepo klikac po gai, a to zawsze niebezpieczne bo przeciez przy waszych obrazkach mam "ban user" : ) ty sie tak nie chwal tylko bys sie do roboty wzial...... Bali na ten pomysl wpadla Delein oraz Rynn The Vampire..... UGABUGA! oi! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:18 am
Baliaur racqel nareszcie mi sie obrazki wlaczyli i juz nie musze na slepo klikac po gai, a to zawsze niebezpieczne bo przeciez przy waszych obrazkach mam "ban user" : ) [ align=center]a ze sie zapytam to jak tam z funduszem Ari-bieliznianym? cool dorzuce jakies glupie foty gratys cool
powiem jedno : racje mial kapitano jak chcesz w grac w takie gierki, to lepiej upewnij sie z kim siadasz do stolu. wink lece juz, jesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:26 am
racqel Baliaur racqel nareszcie mi sie obrazki wlaczyli i juz nie musze na slepo klikac po gai, a to zawsze niebezpieczne bo przeciez przy waszych obrazkach mam "ban user" : ) [ align=center]a ze sie zapytam to jak tam z funduszem Ari-bieliznianym? cool dorzuce jakies glupie foty gratys cool
powiem jedno : racje mial kapitano jak chcesz w grac w takie gierki, to lepiej upewnij sie z kim siadasz do stolu. wink lece juz, jesc... a kapitano ma zawsze racje......nawet jak jej nie ma to i tak ma..... przesrane ale prawdziwe.... pirate ciekawi mnie jedno kiedy zostane wywalony z elity.......jako rasowy Kot Ruski Partyzant......oi! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:31 am
revcat racqel nareszcie mi sie obrazki wlaczyli i juz nie musze na slepo klikac po gai, a to zawsze niebezpieczne bo przeciez przy waszych obrazkach mam "ban user" : ) ty sie tak nie chwal tylko bys sie do roboty wzial...... Bali na ten pomysl wpadla Delein oraz Rynn The Vampire..... UGABUGA! oi! xd o boshe gonk
ale cos sztywna ta elita mrgreen mrgreen
Rev nie mash moze plyty glownej co poniesie pen III 1Ghz? cool
//Edit do sprzedania ofcorz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:49 am
Baliaur revcat racqel nareszcie mi sie obrazki wlaczyli i juz nie musze na slepo klikac po gai, a to zawsze niebezpieczne bo przeciez przy waszych obrazkach mam "ban user" : ) ty sie tak nie chwal tylko bys sie do roboty wzial...... Bali na ten pomysl wpadla Delein oraz Rynn The Vampire..... UGABUGA! oi! xd o boshe gonk
ale cos sztywna ta elita mrgreen mrgreen
Rev nie mash moze plyty glownej co poniesie pen III 1Ghz? cool
//Edit do sprzedania ofcorz mam tylko musze ja sprawdzic ale raczej dziala smile bez kitu sztywnpo tam no nie? bali a moze na piwko pojdziemy kiedys hmm? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:56 am
a za ile ta plyte mi dasz??
na pyfko? szpoko mrgreen zawsze i wszedzie cool ja jestem alkoholistka mrgreen bo ja mam dosyc mojego proca i mobo szlag mnnie trafia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:00 am
ulotniłam sie na chwile...na pomysł z elita nie wpadła Delein tylko Omega i Rynn... 3nodding ninja
//:edit: zreszta co to za elita ...z Addikiem(ja tego nie powiedziałam) i innymi sztywnymi kasztanami xd (nie bede wymieniać...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:01 am
Baliaur a za ile ta plyte mi dasz??
na pyfko? szpoko mrgreen zawsze i wszedzie cool ja jestem alkoholistka mrgreen bo ja mam dosyc mojego proca i mobo szlag mnnie trafia.... dostaniesz ja w prezencie smile to kiedy idziemy? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:04 am
revcat Baliaur a za ile ta plyte mi dasz??
na pyfko? szpoko mrgreen zawsze i wszedzie cool ja jestem alkoholistka mrgreen bo ja mam dosyc mojego proca i mobo szlag mnnie trafia.... dostaniesz ja w prezencie smile to kiedy idziemy? mrgreen pomyslimy xd jakos w tym tyg?? : cool
Yumi nawet Omi czasem sie myli ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:06 am
Baliaur Yumi nawet Omi czasem sie myli ninja zdaza sie ninja Rac: moze mi tak polejesz z racji swojej ? domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 5:09 am
YumiTao Baliaur Yumi nawet Omi czasem sie myli ninja zdaza sie ninja Rac: moze mi tak polejesz z racji swojej ? domokun heart Rac juz poszedl....cos zjesc....ja Tobie poleje *polewa do szklaneczek* wybacz za blad..faktycznie Omi i Rynn...to slonce mnie dzisiaj dobija..... Bali czemu nie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|