|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:06 pm
Én olyankor bumpolok ha jó jut eszembe... sweatdrop Azokra büszke is vagyok... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 1:54 pm
Sztyanime Medvelaszlo stranger12 Medvelaszlo napsugar büszkeségem h nekem jár a legtöbbet a szám a guildban xd több mint 4500 posttal állok malreni előtt (neki egy 1000sel kevesebb van) sweatdrop
most nemtom h sírjak crying vagy nevessek blaugh ezen...... burning_eyes Szerintem nevess én csak 4. vagyok..... de ígyekszem!!! én meg ott lihegek a nyomodban...5. vagyok...hehehe....leelőztem softot ... xd Nem nehéz mivel alig van fent és keveset ír... pedig ő a kapitány.....
hát igen..aki kocka xd (bár annyira nem mint az osztálytársam...félév óta nem láttuk O_____o )Fél éve nem írt ide??? eek eek Ömmmm büszke vagyok arra hogy itt lehetek ebben a Guildban mint kabala! (kár, hogy arra nincs másik rang xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 2:01 pm
Valami más játékban a vezér tudott csinálni új rangokat... 3nodding (Büszkeségem: Hála a haverjaimnak felregisztráltam minden online sz@rságra...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 2:07 pm
Womi Felvettek a T3h-baaa! 3nodding engem is...tök régóta xD...megyünk együtt???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 2:11 pm
vrobi Womi Felvettek a T3h-baaa! 3nodding engem is...tök régóta xD...megyünk együtt??? az a vicces h T3nak hívják röviden a volt ált iskolámat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 02, 2009 9:43 pm
miért kéne másik rang maci....a kabala az kabala.....nem hiszem hogy lenne másik guild itt gaián akinek van kabalája...tehát mi vagyunk a legszerencsésebbek xd huh...akár erre is büszkék lehetünk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 7:58 am
4 Büszkeségem van 1. Át mentem írásbeli értségin és 4-es lett (az a sajnálatos hogy annál följebb nem lehet emelni crying ) 2. Rengeteget Gee Boi-joztam és nyertem egy 500.000 értékű perverz itemet 3. Tegnap iskola felé találtam 2000 forintot twisted 4. és a legnagyobb elértünk a 40000-ret
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 10:26 am
Büszkeségem: 1 perc alatt szereztem 6 sims kristályt, ugyan ennyiszer 100 goldot... Csak egyet kell megtalálni, utána csak frissíteni a lapot amit kidobott... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 11:44 am
nekem meg büszkeségem hogy rájöttem arra hogy nem gördeszkázni kéne megtanulnom...hanem finger boardozni...az nem olyan balesetveszélyes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 03, 2009 12:01 pm
nekem a büszkeségem a macskám meg a plüssállat gyűjteményem ami kb 50 plüsst tartalmaz magában (köztük egy 160cm magas mackót is) smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 06, 2009 4:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 06, 2009 12:01 pm
Grat smile Büszkeségem hogy nekem meg van porcelángyájteményem pár másfajta dísztárggyal (pl fa, Kinderből kis fémszobrok xd stb.) Darabszámot nemtom. Büszkeségem még az aláírásomban megjelenített saját aviart (igaz van pár még de ez az 1ik legjobban tetsző). smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 06, 2009 3:21 pm
nekem meg büszkeségem hogy ma vagy 25,000 goldot szereztem booty grabozással xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 2:46 am
vrobi nekem meg büszkeségem hogy ma vagy 25,000 goldot szereztem booty grabozással xd Wow! Szép eek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 07, 2009 8:12 am
Obilia vrobi nekem meg büszkeségem hogy ma vagy 25,000 goldot szereztem booty grabozással xd Wow! Szép eek biggrin Jajaja tényleg szép teljesítmény. De nekem valahogy nem megy... eddig amit szereztem összesen booty-zással az 7000 arany.... edit: és csak 1 szer fordult elő, általában 1000-2000 aranyat szerzek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|