Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
BEMUTATKOZOM (IDE ÍRJ ELŐSZÖR!) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 90 91 92 93 94 95 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Magyar vagy?
Igen
89%
 89%  [ 353 ]
Külföldi, de magyar
8%
 8%  [ 33 ]
Vannak magyar rokonaim
0%
 0%  [ 2 ]
What?!
2%
 2%  [ 8 ]
Total Votes : 396

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Jul 12, 2009 10:24 am

hello User Image üdv itt köztünk, ha szeretnéd mi mindig szívesen segítünk (amúgy meg szerintem ügyes vagy biggrin )
PostPosted: Sun Jul 12, 2009 12:18 pm

Tomi3
Hello 12 éves lány vok és Budapesten lakok. Teljes nevem: To Huyen Trang (vietnámi) De Csenginek szoktak szólítani a barátaim szal hívhattok így. Az avimat meg a tesómról neveztem el xd

No Csenge ideje volt ide belépni/bemutatkozni blaugh smile
Őt is ismerem már 1 másik oldalról. Egyébként cuki hangja van (nem baj hogy elmondom? sweatdrop ) biggrin

Többieknek is üdv ^^

Jodelien ahhoz képest jól megy smile 1 pici hiba van csak de nem baj, menni fog ^^ Én csak picit tudok hollandul: ik bin von Ongrie. smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sun Jul 12, 2009 12:24 pm

üdv újak......írjatok a többi topicba is 3nodding
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 4:54 am

Üdv minden újnak^^ smile

Reimi Chol

Winedry Elric

PostPosted: Mon Jul 13, 2009 11:03 am

Sziasztok!
Az én nevem Ivanics Adrienn, és Tápiószentmártoni lennék.^^
14 éves vagyok, de augusztusban betöltöm a 15. életévemet. A barátaim Adry-nak szoktak hívni, de van amikor Linának is. (azért mert Lina Inverse a kedvenc anime karakterem XD)

Hamarosan a Gundel Károly szakközépsuliban fogom végezni a tanulmányaimat, Budapesten.^^ Az idegenforgalmin fogok tanulni, remélem sikeresen... ^^"

Most csak ennyi jutott eszembe XD
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 11:12 am

üdv itt 4laugh légy aktív a guild minden egyes topicjában ha lehet sweatdrop biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Jul 13, 2009 12:22 pm

The powerful Lina Inverse
Sziasztok!
14 éves vagyok, de augusztusban betöltöm a 15. életévemet. A barátaim Adry-nak szoktak hívni, de van amikor Linának is. (azért mert Lina Inverse a kedvenc anime karakterem XD)

Hamarosan a Gundel Károly szakközépsuliban fogom végezni a tanulmányaimat, Budapesten.^^ Az idegenforgalmin fogok tanulni, remélem sikeresen... ^^"

Üdv itt nálunk. Remélem aktív leszel. 3nodding
(Nekem is Lina az egyik kedvenc karakterem whee Sok sikert a sulihoz!!)
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 12:29 am

The powerful Lina Inverse
Sziasztok!

I love Lina Inverse! Üdvözletek! heart

Akitta-chan

Jodelien

Devoted Duck

PostPosted: Tue Jul 14, 2009 3:50 am

Obilia
Tomi3
Hello 12 éves lány vok és Budapesten lakok. Teljes nevem: To Huyen Trang (vietnámi) De Csenginek szoktak szólítani a barátaim szal hívhattok így. Az avimat meg a tesómról neveztem el xd

Őt is ismerem már 1 másik oldalról. Egyébként cuki hangja van (nem baj hogy elmondom? sweatdrop ) biggrin

Többieknek is üdv ^^

Jodelien ahhoz képest jól megy smile 1 pici hiba van csak de nem baj, menni fog ^^ Én csak picit tudok hollandul: ik bin von Ongrie. smile

Haha, csak egy? Akkor nagyon jól írtam... Mindig megprobálom elfelejteni a nyelvtani szabályok. XD Nem szeretem a szótart is, akkor általában több híbák csinálom...

Szerintem "ik kom van Hongarije" (Magyarországról jöttem) vagy "Ik ben Hongaars" (Magyar vagyok) jobb. :B

ik = hollandul
bin = németül (ben)
von = németül is (van)
Ongrie = franciaul (Hongarije)

Németül: Ich bin von Ungarn

Most már a nyelvtanóra vége... :B

És köszi napsugar, Stranger & Reimi
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 8:12 am

én maradok a németnél sweatdrop azt legalább tudom.... a holland nekem furin kevert... sweatdrop

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Jul 14, 2009 10:07 am

Ja oké sweatdrop Kevertem, pedig franciául nem is tudok, németül meg át... alapfokon. Nekem a magyar után az angol megy a legjobban smile A ragozásba kell belejönni, ami megértem ha bonyolult neked, főleg ha nincs is ragozás a holland nyelvben. De így is olyan jól megy, hogy megértené bármely magyar smile

Lehet hogy tanulok majd kicsit hollandul szótárból... Ugyanolyan a nyelvtana, mint a németnek?
Ha érdekel, itt van holland info a magyar nyelvről smile Itt
PostPosted: Tue Jul 14, 2009 1:07 pm

sgergely
Üdv köztünk... blaugh (Egyébként 13 a gaia korhatára de legalább viszed le a guild átlag életkorát így nem kell magam 14 évesen olyan kicsinek éreznem magam... xd )

rofl De jó tudni hogy 13 a korhatár, mind1 biggrin Am nem baj?

Tomi3

Tomi3

PostPosted: Tue Jul 14, 2009 1:09 pm

Obilia
Tomi3

Többieknek is üdv ^^

Csengének ne szólíts, azt nem szeretem biggrin Am már egy csomóan mondták, hogy cuki hangom van ezért nem baj, hogy elmondtad xd
PostPosted: Wed Jul 15, 2009 12:52 am

Tomi3
Obilia
Tomi3

Többieknek is üdv ^^

Csengének ne szólíts, azt nem szeretem biggrin Am már egy csomóan mondták, hogy cuki hangom van ezért nem baj, hogy elmondtad xd

Ok akkor... ja látom Csengi, bocs. sweatdrop smile

Hmm erről a korhatárról én (se?) tudtam...
Mi huszonévesek meg nem számítunk a guild matuzsálemjeinek? xd (nem halálkomoly) Még mindig vannak akik meglepődnek... egy 12 éves gyerek folyton "cough"-ozott (köhögött) amikor elmondtam neki hány éves vagyok... de nem fogom fűnek-fának mondani razz biggrin Am ismerek 38 éves külföldit is... Ha jól emlékszem.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Jodelien

Devoted Duck

PostPosted: Wed Jul 15, 2009 1:38 pm

Kit még nem 13 éves? Nem mondja senkinek... ;D

@ Napsugar: németül is beszélsz? Én csak 3 éves tanultam, de sokat felejtem el. Tudom beszélni, de írni nem olyan jól megy... ._. Mint a magyarul. XD

Franciaul és spanyolul is felejtem el amikor indultam tanuli a magyar nyelvet. Hollandul után, az angolul nekem is a legjobban megy. C:

Hollandul szerintem németül és angolul között, de közel... C: Nem olyan nehéz tanulni ezeket a nyelveket nekünk...

Kösz a linket, ismerem ezt, már olvastam elött. ;D
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 90 91 92 93 94 95 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games