|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 7:32 am
Igenis....Pincér!!.......dinnyésvodkamentes mindenkoktél rendel Napsugárnak.....!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:11 am
Én boros kólát szeretnék, vagy valami gyümölcsöset whee Tudom mi kell Napsugárnak! Egy mária sikolya!! Fogsz egy félliteres üveget, és beleöntesz amúgy egy kortyra megivandó piákat, pl vodka, jaeger, pálinka, meg minden más maradék piából egy picit, aztán az egészet összerázod és EGYHÚZÁSRA! megiszod ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:14 am
Narcisz Én boros kólát szeretnék, vagy valami gyümölcsöset whee Tudom mi kell Napsugárnak! Egy mária sikolya!! Fogsz egy félliteres üveget, és beleöntesz amúgy egy kortyra megivandó piákat, pl vodka, jaeger, pálinka, meg minden más maradék piából egy picit, aztán az egészet összerázod és EGYHÚZÁSRA! megiszod ^^ köszi gonk ha azt akarod hogy teljes mértékben kiüssem magam és ne emlékezzek semmire csak szólsz.... vagy vegyél nekem egy üveg kalinkát meg vmi rostosat mellé és hagyjatok magunkra egy kis időre.... mire megiszom tuti vidámabb leszek xd (nem mintha tapasztaltam volna sweatdrop ááá )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:16 am
a múltkor a lüke öcsém chilipálinkát itatott velem......ne tudjátok meg....inkább Nárcisz koktélja ezerrel.... gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:17 am
Ja, és tessék kisvirág....egy gyümölcsboros kóla..... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:21 am
Eh.. kalinkát szülinapomra kaptam.. meg sört, és a többiek akartak a kezembe nyomni egy sörösnyitóval, hogy én csináljam mint friss 18 éves... erre az egész házat végigkutaták (szüleim elvoltak nyaralni) és nem találták már káromkodtak meg minden én meg követtem őket és nem tudtam elképzelni mit akarnakXD végül szegény radiátor nyitótta kiXD hm.. a gyümölcsön kivül miből lehet még bort csinálni stranger szívemXD azért köszi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 8:30 am
fúúúúújjjj, ha tudnád, hogy miből vannak manapság az italok gyümölcs helyett gonk gonk gonk szívesen pici babvirág xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 9:11 am
De-De.. én már nem babvirág vagyok..... crying Én már Nárcisz vagyok! Kinőttem! És éppen termést érlelek...... hogy majd sok-sok kis nárcisz nőjön ki jövő tavasszal.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 9:27 am
o.O sok nárcisz?? ennek most örüljünk vagy féljünk előre?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 9:33 am
napsugar o.O sok nárcisz?? ennek most örüljünk vagy féljünk előre?? whee heheehe.... átveszük a világ feletti uralmat.... ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 9:39 am
Narcisz napsugar o.O sok nárcisz?? ennek most örüljünk vagy féljünk előre?? whee heheehe.... átveszük a világ feletti uralmat.... ninja ninja o.O akkor beszerzek pár nyuszit.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 10:12 am
Huh? Miért pont nyuszit? Fotonka, ne félj...te leszel majd az istenőnk, és a fényedben fogunk fürdeni ^^ Cserébe el leszel majd kényeztetve
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 10:20 am
azér nyufit mer az okos állat és cereti a zöldségeket legelészni.... gondoltam hogy vele védekezek ellenetek de ha istennő leszek.... *elgondolkodik* eek megszerzitek nekem a 30y-t??? *csorog a nyála*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 10:35 am
persze, bármit.... és minden állatot húsevővé képzünk át, így biztonságban leszünk^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 10:45 am
akkor ide nekem a 30y-t v.i.p koncertre heart eek Beck Zoli énekeljen nekem pls... *könyörgő tekintet*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|