|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:24 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel mruuuuuuuuu... salatke whee whee whee .. tylko taka duuuuuuuuuusha miche twisted sie robi jemy xd tylko mnie pokaz gdzie ja mam isc bo ziemi nie widze xd *popycha go lekko do przodu* prosto.. teraz w prawo ... nie !!! .. w lewo sweatdrop xp prosto *doprowadza go do sterty poduszek* niom whee .. tu bedzie wygodnie zajadać whee whee whee ups sorka xd no to smacznego xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:25 pm
Lavagetas_heqetai ups sorka xd no to smacznego xd whee *podaje mu widelczyk* mniaaaaam whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:25 pm
ale naprawde ładnie wygląda wink wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:26 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai ups sorka xd no to smacznego xd whee *podaje mu widelczyk* mniaaaaam whee 4laugh dzieki 3nodding pycha :cD whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:27 pm
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eh tam mam jeszcze ukryta porcje czekoladowej kielbasy mojego przepisu (tez w topiku "Kuchnia" jest przepis), nikt niewie ze ukrylem ja za szafka *Krzyknal na cala okolice smiejac sie demonicznym smiechem* Ups xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:27 pm
Miss Sara ale naprawde ładnie wygląda wink wink blaugh ale ty jeszcze lepiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:28 pm
Miss Sara ale naprawde ładnie wygląda wink wink blaugh dzieki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:29 pm
Ozzwald Miss Sara ale naprawde ładnie wygląda wink wink blaugh ale ty jeszcze lepiej... Sarus, ty o mnie mowiłaś??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eh tam mam jeszcze ukryta porcje czekoladowej kielbasy mojego przepisu (tez w topiku "Kuchnia" jest przepis), nikt niewie ze ukrylem ja za szafka *Krzyknal na cala okolice smiejac sie demonicznym smiechem* Ups xp co ,gdzie ,jak eek czekoladowa kiełbasa mniami *marzy* Ozual podziel sie smile oddam ci słatke za kawałek czekoladowego smakołyku xd biggrin prosze sad mnie nie karmia w domu crying jestem biedne dziecko z bidula sad xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ozzwald Miss Sara ale naprawde ładnie wygląda wink wink blaugh ale ty jeszcze lepiej... Sarus, ty o mnie mowiłaś?? tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:30 pm
Hm o jakiej kielbasie mowisz *patrzy sie gdzies w strone szafki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:31 pm
Ozual Hm o jakiej kielbasie mowisz *patrzy sie gdzies w strone szafki* Podwawelskiej... takiej jak w filmie "Miś" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:32 pm
Ozzwald Ozual Hm o jakiej kielbasie mowisz *patrzy sie gdzies w strone szafki* Podwawelskiej... takiej jak w filmie "Miś" blaugh nie wiem czy mam jusz isc wcześniej było weselej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:32 pm
Hm pomieszanie z pomyleniem *zza szafki wypada kielbasa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:34 pm
Krzyczy do Miss Sary nieeee nieodchodz musze jeszcze troche nacieszyc oko twoja krwista uroda redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|