|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:09 pm
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA UMIERAM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:10 pm
Lethiel *wykopooje sie spod podushek* nio .. wreszcie znalazlam papu whee whee whee tajniasta akcja napad na lodoowke zakonczona ninja whee tez chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual O MOJ BOZE UMIERAM CO ZA BOL, NORMALNIE JAK BY ZE MNIE OBCY WYCHODZIL. co sie stało ? xd zrobiłes sobie kuku ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual AAAAAAAAAAAAAAAAAAA UMIERAM *przyglada sie z zaciekawieniem, popijajac..cos* Wiecie..wydaje mi sie ze z Ozualem chyba cos jest nie tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:11 pm
Ozual O MOJ BOZE UMIERAM CO ZA BOL, NORMALNIE JAK BY ZE MNIE OBCY WYCHODZIL. zesharles nam opcoosia ?? !! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zzzauwazyl krwisto czerwona laske* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] (lol) kaloryfer chyba nie spelnia wymaganych przez ozzwalda kryteriow 3nodding jesli o miekkosc chodzi, to niech se poduchami leti okryje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel *wykopooje sie spod podushek* nio .. wreszcie znalazlam papu whee whee whee tajniasta akcja napad na lodoowke zakonczona ninja whee tez chce xd ninja ... dalej jestem glodna crying *nurkooje za nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:12 pm
YumiTao Ozual O MOJ BOZE UMIERAM CO ZA BOL, NORMALNIE JAK BY ZE MNIE OBCY WYCHODZIL. co sie stało ? xd zrobiłes sobie kuku ? biggrin jestes bardzo smieszna wiesz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:12 pm
Ozual *zzzauwazyl krwisto czerwona laske* witaj neutral do kogo to było neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:13 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *wykopooje sie spod podushek* nio .. wreszcie znalazlam papu whee whee whee tajniasta akcja napad na lodoowke zakonczona ninja whee tez chce xd ninja ... dalej jestem glodna crying *nurkooje za nim* na co masz ochote? nie plakaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:13 pm
oh kolejna *caluje wszystkie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:14 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *wykopooje sie spod podushek* nio .. wreszcie znalazlam papu whee whee whee tajniasta akcja napad na lodoowke zakonczona ninja whee tez chce xd ninja ... dalej jestem glodna crying *nurkooje za nim* na co masz ochote? nie plakaj mruuuuuuuuu... salatke whee whee whee .. tylko taka duuuuuuuuuusha miche twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:14 pm
Ozual oh kolejna *caluje wszystkie* ty chyba jestes nowy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 12:15 pm
Miss Sara YumiTao Ozual O MOJ BOZE UMIERAM CO ZA BOL, NORMALNIE JAK BY ZE MNIE OBCY WYCHODZIL. co sie stało ? xd zrobiłes sobie kuku ? biggrin jestes bardzo smieszna wiesz stare eek lol napewno bardziej smieszniejsza od ciebie xp sztywniaku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|