|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:41 am
Lavagetas_heqetai tuuuu tuuuu....tuu tuu......tu tu tu tu.....tutututututut!!!! domokun Tak tak, zgadzam się XD *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:43 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jessteeeeeeeeeeeeeem *jest*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald [ Kaku ] Lavagetas_heqetai tuuuu tuuuu....tuu tuu......tu tu tu tu.....tutututututut!!!! domokun hm.. chyba znam te piosenke. ja jeszcze nie kojarze wiec poprosze o jeszcze jedna nutke... wink khem pozniej jest juz tylko krew i porozrzucane flaki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin [ Kaku ] hey Yumi, czesc Del 3nodding hejka *cmok* siemka wszystkim Hey *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:44 am
Delein Lavagetas_heqetai tuuuu tuuuu....tuu tuu......tu tu tu tu.....tutututututut!!!! domokun Tak tak, zgadzam się XD *cmok* nu co, szczeki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:45 am
Lavagetas_heqetai Ozzwald [ Kaku ] Lavagetas_heqetai tuuuu tuuuu....tuu tuu......tu tu tu tu.....tutututututut!!!! domokun hm.. chyba znam te piosenke. ja jeszcze nie kojarze wiec poprosze o jeszcze jedna nutke... wink khem pozniej jest juz tylko krew i porozrzucane flaki XD hm.. widac ze mam spore braki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:45 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai tuuuu tuuuu....tuu tuu......tu tu tu tu.....tutututututut!!!! domokun Tak tak, zgadzam się XD *cmok* nu co, szczeki XD No właśnie, wiedziałam że jakaś płetwa mi się czai za plecami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:47 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai tuuuu tuuuu....tuu tuu......tu tu tu tu.....tutututututut!!!! domokun Tak tak, zgadzam się XD *cmok* nu co, szczeki XD No właśnie, wiedziałam że jakaś płetwa mi się czai za plecami blaugh taa...płetwa...XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:48 am
ucichlo sad *wskakooje na poduchy i rozciaga sie* mraaaaaaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:48 am
Ozzwald Lavagetas_heqetai Ozzwald [ Kaku ] Lavagetas_heqetai tuuuu tuuuu....tuu tuu......tu tu tu tu.....tutututututut!!!! domokun hm.. chyba znam te piosenke. ja jeszcze nie kojarze wiec poprosze o jeszcze jedna nutke... wink khem pozniej jest juz tylko krew i porozrzucane flaki XD hm.. widac ze mam spore braki... dla mnie brzmialo jak perkusja pewnego zespolu powermetalowego. ale flaki i krew tez sa na miejscu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:50 am
Ekhm, ekhm.... Ja tu JESTEM czy ktos to zauwarzyl- -'??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:51 am
~~lena-undesaid~~ Ekhm, ekhm.... Ja tu JESTEM czy ktos to zauwarzyl- -'?? tak widzimy cie... a ty mi nie odpowiedziałaś czy idziemy do łużka..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|