|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:23 am
M-Teen Ozzwald [ Kaku ] M-Teen truuuuudno: a) nie chce mi sie b) to ty masz wałca kaku nie ja ;] ..ja nie wiem czy to jest wada : P zalezy od punktu widzenia... ci sie teraz beda zatsanawiac *plask w czolo* - _ -" to ze myslimy i do tego głowa a nie członkami to chyba dobrze o nas świadczy.. nie?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:25 am
nie wiem dlaczego, ale spac mi sie chce...... Cholernie chce mi sie spac...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:25 am
M-Teen YEAAAAAH! JESTEM BOSKA whee frajerzyna kupila collara dla bab! *skacze z radości* hmmm poczekam jak stuknie mi 10k wtedy kupie fryza twisted omg.. xp twoje podejscie do handlu zaczyna mnie przerazac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:26 am
~~lena-undesaid~~ nie wiem dlaczego, ale spac mi sie chce...... Cholernie chce mi sie spac........... to co idziemy do łużka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:27 am
Ozzwald M-Teen Ozzwald [ Kaku ] M-Teen truuuuudno: a) nie chce mi sie b) to ty masz wałca kaku nie ja ;] ..ja nie wiem czy to jest wada : P zalezy od punktu widzenia... ci sie teraz beda zatsanawiac *plask w czolo* - _ -" to ze myslimy i do tego głowa a nie członkami to chyba dobrze o nas świadczy.. nie?! noo eehem.. raczej sweatdrop Kaku ostatnio stales sie jakis dziwny w stosunku do mnie.. stare moze wogole sie nie bede odzywac i sobie pojde obserwujac wasze poczynania z wiezy w durem? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:28 am
ide na ciecie wlaskoof, bede za jakies pll godziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:30 am
~~lena-undesaid~~ ide na ciecie wlaskoof, bede za jakies pll godziny papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:30 am
M-Teen Kaku ostatnio stales sie jakis dziwny w stosunku do mnie.. stare moze wogole sie nie bede odzywac i sobie pojde obserwujac wasze poczynania z wiezy w durem? xp tam musi byc wietrznie, przeziebisz sie. dziwny w stosunku do ciebie? chcesz o tym porozmawiac? nie wiem mozliwe. moze mam gorsze dni albo cos takiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:31 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ ide na ciecie wlaskoof, bede za jakies pll godziny papa Lethiel jaka masz na sobie bielizne ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:31 am
[ Kaku ] M-Teen Kaku ostatnio stales sie jakis dziwny w stosunku do mnie.. stare moze wogole sie nie bede odzywac i sobie pojde obserwujac wasze poczynania z wiezy w durem? xp tam musi byc wietrznie, przeziebisz sie. dziwny w stosunku do ciebie? chcesz o tym porozmawiac? nie wiem mozliwe. moze mam gorsze dni albo cos takiego. to te dni.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:32 am
Ozzwald Lethiel ~~lena-undesaid~~ ide na ciecie wlaskoof, bede za jakies pll godziny papa Lethiel jaka masz na sobie bielizne ? lol... xd .. ktoory to jush raz mnie pytash xd precz !! *rzoot poduchą* nie powiem ... redface xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] M-Teen Kaku ostatnio stales sie jakis dziwny w stosunku do mnie.. stare moze wogole sie nie bede odzywac i sobie pojde obserwujac wasze poczynania z wiezy w durem? xp tam musi byc wietrznie, przeziebisz sie. dziwny w stosunku do ciebie? chcesz o tym porozmawiac? 3nodding nie wiem mozliwe. moze mam gorsze dni albo cos takiego. nie nie chce o tym rozmawiac czujac przy tym te wasze dziwne spojrzenia z ontolegntymi wymyslami... xp wezme sobie kocyk stressed domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald [ Kaku ] M-Teen Kaku ostatnio stales sie jakis dziwny w stosunku do mnie.. stare moze wogole sie nie bede odzywac i sobie pojde obserwujac wasze poczynania z wiezy w durem? xp tam musi byc wietrznie, przeziebisz sie. dziwny w stosunku do ciebie? chcesz o tym porozmawiac? nie wiem mozliwe. moze mam gorsze dni albo cos takiego. to te dni.. wink no te dni, dokladnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:33 am
Lethiel Ozzwald Lethiel ~~lena-undesaid~~ ide na ciecie wlaskoof, bede za jakies pll godziny papa Lethiel jaka masz na sobie bielizne ? lol... xd .. ktoory to jush raz mnie pytash xd precz !! *rzoot poduchą* nie powiem ... redface xd *kleczy przed Lethiel* no powiedz prosze... *patrzy jej głęboko w oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|