|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:12 am
SZATAN HONOR OJCZYZNA
Witam wszystkich... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:12 am
JA CHCE JAKIEGOS PINK LINKA!, GIFTA ALBO TRUNKA!!!!!!!! crying *rozpacza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:14 am
Ozzwald SZATAN HONOR OJCZYZNA Witam wszystkich... twisted witaj Ozziu whee wink *przytuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald SZATAN HONOR OJCZYZNA Witam wszystkich... twisted heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 4laugh domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen JA SLICZNIE ZAPRASZAM DO MARKETU! MOZE WLASNIE TAM ZNAJDZIESZ COS DLA SIEBIE? ;> PLIS! KUP COŚ! CHYBA NIE CHCESZ ABYM CHODZILA NA BOSAKA I CALY SEZON W TEJ SAMEJ NIEMODNEJ FRYZURZE!? blaugh domokun miej litosc i zrezygnuj z wrzucania grafiki na interia.pl, na rzecz photobucket.com. grafika w sklepie wczytuje sie dobre trzy minuty blaugh hey wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:15 am
[ Kaku ] M-Teen JA SLICZNIE ZAPRASZAM DO MARKETU! MOZE WLASNIE TAM ZNAJDZIESZ COS DLA SIEBIE? ;> PLIS! KUP COŚ! CHYBA NIE CHCESZ ABYM CHODZILA NA BOSAKA I CALY SEZON W TEJ SAMEJ NIEMODNEJ FRYZURZE!? blaugh domokun miej litosc i zrezygnuj z wrzucania grafiki na interia.pl, na rzecz photobucket.com. grafika w sklepie wczytuje sie dobre trzy minuty blaugh hey wszystkim. truuuuudno: a) nie chce mi sie b) to ty masz wałca kaku nie ja ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:16 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:17 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* hey Lethi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:18 am
M-Teen truuuuudno: a) nie chce mi sie b) to ty masz wałca kaku nie ja ;] ..ja nie wiem czy to jest wada : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:19 am
YEAAAAAH! JESTEM BOSKA whee frajerzyna kupila collara dla bab! *skacze z radości* hmmm poczekam jak stuknie mi 10k wtedy kupie fryza twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:19 am
[ Kaku ] M-Teen truuuuudno: a) nie chce mi sie b) to ty masz wałca kaku nie ja ;] ..ja nie wiem czy to jest wada : P zalezy od punktu widzenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:22 am
Ozzwald [ Kaku ] M-Teen truuuuudno: a) nie chce mi sie b) to ty masz wałca kaku nie ja ;] ..ja nie wiem czy to jest wada : P zalezy od punktu widzenia... ci sie teraz beda zatsanawiac *plask w czolo* - _ -"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:23 am
M-Teen YEAAAAAH! JESTEM BOSKA whee frajerzyna kupila collara dla bab! *skacze z radości* hmmm poczekam jak stuknie mi 10k wtedy kupie fryza twisted gratoolacje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|