|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:58 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Siedziała będziesz jak będziesz zdrowa , mogę cie wtedy zaprzytulać na śmierć wzorem Lethiel ale teraz lepszym wyjsciem dla Ciebie jest wyrko i sen xd a jednak !! zaraza przytuli cie zaatakowala :> .. nie ma ratunq whee *przytuuuuuuuuuul* 4laugh Jak rany Lethiel , mnie nie dopadła ale u Ciebie to nałóg xd bla bla...nie bron sie przed tym !! razz xd ... naloog ?? .. moze troshq redface whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:00 am
Miss Sara Kukus jestes na gg sweatdrop jestem, ale się ukrywam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:01 am
Kukus Miss Sara Kukus jestes na gg sweatdrop jestem, ale się ukrywam ninja ... tajniasty Kukus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ~~lena-undesaid~~ yo eMka. Wiesz jakie dzisiaj padło tu pytanie? Kto lubi VIVA LA BAM biggrin uuu.. aktoz je zadał.. czyzby nie Bizzy G? sweatdrop chyba ze ktos z pierwszego planu? razz Ozual
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no i z polowania nici stressed jakis tepak wykupil _ _"
lenka: ahaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel eek ... zadziwiasz mnie xd xd xd Ja wiem aniołku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:04 am
PointZer0 Lethiel eek ... zadziwiasz mnie xd xd xd Ja wiem aniołku xd aaaaaaaaaaaaaaargh xd xd xd *skacze na niego* *przewraca* *przydusza poduchą* przeeeestaaaaaań !!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:06 am
Lethiel PointZer0 Lethiel eek ... zadziwiasz mnie xd xd xd Ja wiem aniołku xd aaaaaaaaaaaaaaargh xd xd xd *skacze na niego* *przewraca* *przydusza poduchą* przeeeestaaaaaań !!! gonk *Stoi nad Lethiel i patrzy jak ona poduszką dusi poduszkę* prawie , prawie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kurde.......... Durna piosenka se sciaga i od pol gidz jest 1,2 proc.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
JA SLICZNIE ZAPRASZAM DO MARKETU! MOZE WLASNIE TAM ZNAJDZIESZ COS DLA SIEBIE? ;> PLIS! KUP COŚ! CHYBA NIE CHCESZ ABYM CHODZILA NA BOSAKA I CALY SEZON W TEJ SAMEJ NIEMODNEJ FRYZURZE!? blaugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 11:07 am
PointZer0 *Stoi nad Lethiel i patrzy jak ona poduszką dusi poduszkę* prawie , prawie xd ech... *siada zrezygnowana na poduchach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|