|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:51 am
Setsuna Dragonclaw ninja mykam ludki... ninja papaty ninja papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:52 am
Setsuna Dragonclaw ninja mykam ludki... ninja papaty ninja papatki Setsu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:52 am
M-Teen Lethiel witaj M *przytuuuul* whee ehehe sweatdrop *otrzepuje sie z kurzu* yo eMka. Wiesz jakie dzisiaj padło tu pytanie? Kto lubi VIVA LA BAM biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:53 am
Miss_Karina PointZer0 Miss_Karina bleeeh XP chyba zaraz pojde dow yrka bo zasypiam przy kompie a mi dziadostwa dwa (gg i tlen) nie dzialaja >.< Leć i się wyśpij Karina xd *cmok w cz22;ko* mrrrr... zaraz pojde... tylko jeszcze z wami posiedze troche...Siedziała będziesz jak będziesz zdrowa , mogę cie wtedy zaprzytulać na śmierć wzorem Lethiel ale teraz lepszym wyjsciem dla Ciebie jest wyrko i sen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:53 am
PointZer0 M-Teen Heh Lethiel, podłoga, podłoga wink Sprawdz czy na tobie cos nie zostalo z moich resztek ;P Leth : Ja bym mu nie m#322;a zeby byl z siebie dumny razz I wcale nawet bym nie chciala miec nadziej! razz ALE TEZ MI SMAKA NAROBIŁ! gonk xp Na pocieszeniue kup sobie w moim sklepie Prisoners Ball and chain za 3800- 200 taniej niż gdziekolwiek indziej 3nodding xd a) niepotrzebne b) nie po to sprzedawalam kule zeby na nowo kupowac ta zbyteczna czesc c) zbieram na cos innego niz na jakas kule!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:54 am
M-Teen PointZer0 M-Teen Heh Lethiel, podłoga, podłoga wink Sprawdz czy na tobie cos nie zostalo z moich resztek ;P Leth : Ja bym mu nie m#322;a zeby byl z siebie dumny razz I wcale nawet bym nie chciala miec nadziej! razz ALE TEZ MI SMAKA NAROBIŁ! gonk xp Na pocieszeniue kup sobie w moim sklepie Prisoners Ball and chain za 3800- 200 taniej niż gdziekolwiek indziej 3nodding xd a) niepotrzebne b) nie po to sprzedawalam kule zeby na nowo kupowac ta zbyteczna czesc c) zbieram na cos innego niz na jakas kule! Co do c) to ja też - bądź wyrozumiała i kup whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:54 am
~~lena-undesaid~~ yo eMka. Wiesz jakie dzisiaj padło tu pytanie? Kto lubi VIVA LA BAM biggrin uuu.. aktoz je zadał.. czyzby nie Bizzy G? sweatdrop chyba ze ktos z pierwszego planu? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:55 am
PointZer0 Siedziała będziesz jak będziesz zdrowa , mogę cie wtedy zaprzytulać na śmierć wzorem Lethiel ale teraz lepszym wyjsciem dla Ciebie jest wyrko i sen xd a jednak !! zaraza przytuli cie zaatakowala :> .. nie ma ratunq whee *przytuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:55 am
PointZer0 Miss_Karina PointZer0 Miss_Karina bleeeh XP chyba zaraz pojde dow yrka bo zasypiam przy kompie a mi dziadostwa dwa (gg i tlen) nie dzialaja >.< Leć i się wyśpij Karina xd *cmok w cz22;ko* mrrrr... zaraz pojde... tylko jeszcze z wami posiedze troche...Siedziała będziesz jak będziesz zdrowa , mogę cie wtedy zaprzytulać na śmierć wzorem Lethiel ale teraz lepszym wyjsciem dla Ciebie jest wyrko i sen xd heh... dobra... ide lulac, moze jutro sie pojawie do zobaczenia koffane szkraby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:56 am
PointZer0 M-Teen PointZer0 M-Teen Heh Lethiel, podłoga, podłoga wink Sprawdz czy na tobie cos nie zostalo z moich resztek ;P Leth : Ja bym mu nie m#322;a zeby byl z siebie dumny razz I wcale nawet bym nie chciala miec nadziej! razz ALE TEZ MI SMAKA NAROBIŁ! gonk xp Na pocieszeniue kup sobie w moim sklepie Prisoners Ball and chain za 3800- 200 taniej niż gdziekolwiek indziej 3nodding xd a) niepotrzebne b) nie po to sprzedawalam kule zeby na nowo kupowac ta zbyteczna czesc c) zbieram na cos innego niz na jakas kule! Co do c) to ja też - bądź wyrozumiała i kup whee NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE! domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:56 am
Lethiel PointZer0 Siedziała będziesz jak będziesz zdrowa , mogę cie wtedy zaprzytulać na śmierć wzorem Lethiel ale teraz lepszym wyjsciem dla Ciebie jest wyrko i sen xd a jednak !! zaraza przytuli cie zaatakowala :> .. nie ma ratunq whee *przytuuuuuuuuuul* 4laugh Jak rany Lethiel , mnie nie dopadła ale u Ciebie to nałóg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:57 am
Miss_Karina heh... dobra... ide lulac, moze jutro sie pojawie do zobaczenia koffane szkraby papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|