|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:32 am
PointZer0 Kolejna ? esh dziewczyny , łajdaczą się w nocy po klubach a potem zakatarzone chodzą xd Karina , nieszkodzi xd my? łajdaczymy? wypraszam sobie xd xd a wy co? pijecie na umor a nastepnego dnia macie duzego-mega kaca cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:32 am
PointZer0 Kolejna ? esh dziewczyny , łajdaczą się w nocy po klubach a potem zakatarzone chodzą xd Karina , nieszkodzi xd te te te... ja tam ciężko pracuję blaugh znaczy się, mi za to łajdaczenie się po klubach, zalewanie robala i obijanie płacą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:34 am
Setsuna Dragonclaw PointZer0 Kolejna ? esh dziewczyny , łajdaczą się w nocy po klubach a potem zakatarzone chodzą xd Karina , nieszkodzi xd po jakich klubach... mi wystarczylo ze lorak byl z lekka "chory" xp TO WSZYSTKO PRZEZ NIEGO!! scream gonk xp whee ty tesh Karin? 3nodding ja tez niestety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina PointZer0 Kolejna ? esh dziewczyny , łajdaczą się w nocy po klubach a potem zakatarzone chodzą xd Karina , nieszkodzi xd my? łajdaczymy? wypraszam sobie xd xd a wy co? pijecie na umor a nastepnego dnia macie duzego-mega kaca cool Ale ja nie bedę się kurował od piątku ! A Ty moja droga już do wyrka ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel wracam z tajniackiej misji wynoszenia śmieci na mrozie ninja brrrrr.... O.o witaj kukusiq *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee a ja dziś urządziłem akcję zdezorganizowaną, moja grupa z uczelni ze mną na czele poszła do kina na... "Zebre z klasą" jestem niemożliwy, trochę się zWASTEowaliśmy w kinie a następnie poszliśmy się rozbijać po mieście w poszukiwaniu przygód... ale nic nie znaleźliśmy xp xd xd xd a fajny film chociash ??? bo sie zastanawialam czy siem wybrać xd .. ale reklamoowka mnie przestrashyla xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:35 am
Miss_Karina PointZer0 Kolejna ? esh dziewczyny , łajdaczą się w nocy po klubach a potem zakatarzone chodzą xd Karina , nieszkodzi xd my? łajdaczymy? wypraszam sobie xd xd a wy co? pijecie na umor a nastepnego dnia macie duzego-mega kaca cool ja nie miewam kaca, najwyżej zapomni mi się, że jestem na prochach i chodzę z arytmią przez dwa dni, zastanawiając się czy wykorkuję czy nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:37 am
*okno sie otwiera* *wlatuje do pokoju świezy wiosenny wiatr* *wskakuje do gildii przez okno, szeleszczac przy tym kiecka z trawy* jestem smile znowu cala wesolutka, bo teraz mam 8 k bo kupili mojee sliczne google xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:37 am
Lethiel a fajny film chociash ??? bo sie zastanawialam czy siem wybrać xd .. ale reklamoowka mnie przestrashyla xp texty zabójcze są... fabuła jak zwykle banalna, al przecież to film dla dzieci, więc nic nie można oczekiwać wybitnego... ale dla samych textów warto iść... np. "nie możemy go niedoceniać... ten gość jest na serio niebezpieczy... w przebraniu idioty morduje motocykl"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:39 am
*skok na opcoosia* 4laugh whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj M *przytuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:41 am
Kukus Lethiel a fajny film chociash ??? bo sie zastanawialam czy siem wybrać xd .. ale reklamoowka mnie przestrashyla xp texty zabójcze są... fabuła jak zwykle banalna, al przecież to film dla dzieci, więc nic nie można oczekiwać wybitnego... ale dla samych textów warto iść... np. "nie możemy go niedoceniać... ten gość jest na serio niebezpieczy... w przebraniu idioty morduje motocykl" hm... :> ... tio moze jak wreszcie sie pieniąshki w portfeliq pojawią xd tio sie wybioru 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|