|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:23 am
PointZer0 Ja jutro mam maturę z histy która sporo zaważy o ocenie , wiec w nocy zakuwał będę. Witaj Kukus xd eek juz jutro??!! wspolczucia i powodzenia!!! tez bede trzymac kciuki za ciebie!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:24 am
Zaraz... Moment....... Czy tu ni ma Wodza ani Chrisa?? *rozgl;ada sie po pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:25 am
~~lena-undesaid~~ Zaraz... Moment....... Czy tu ni ma Wodza ani Chrisa?? *rozgl;ada sie po pokoju* Wytypuj kandydata do konkursu!!!!!!! biggrin Szczegoly?----> MELINA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:26 am
wracam z tajniackiej misji wynoszenia śmieci na mrozie ninja brrrrr.... O.o witaj kukusiq *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:28 am
Lethiel PointZer0 Miss_Karina PointZer0 Ja jutro mam maturę z histy która sporo zaważy o ocenie , wiec w nocy zakuwał będę. Witaj Kukus xd eek juz jutro??!! wspolczucia i powodzenia!!! tez bede trzymac kciuki za ciebie!!! whee To nie matura realna , tylko klas z całej historii xd zalicze napewno , tylko na ile sweatdrop M#322;em już żebyście zajżeli do mojego sklepu na markecie ? sweatdrop bedu z a ciebie kciuki trzymać wink whee me too whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:29 am
a Zeruś co do twojego sklepiku... nic nie kupie... bo kasy ni mam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:30 am
Kolejna ? esh dziewczyny , łajdaczą się w nocy po klubach a potem zakatarzone chodzą xd Karina , nieszkodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:31 am
Lethiel wracam z tajniackiej misji wynoszenia śmieci na mrozie ninja brrrrr.... O.o witaj kukusiq *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee a ja dziś urządziłem akcję zdezorganizowaną, moja grupa z uczelni ze mną na czele poszła do kina na... "Zebre z klasą" jestem niemożliwy, trochę się zWASTEowaliśmy w kinie a następnie poszliśmy się rozbijać po mieście w poszukiwaniu przygód... ale nic nie znaleźliśmy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:32 am
PointZer0 Kolejna ? esh dziewczyny , łajdaczą się w nocy po klubach a potem zakatarzone chodzą xd Karina , nieszkodzi xd po jakich klubach... mi wystarczylo ze lorak byl z lekka "chory" xp TO WSZYSTKO PRZEZ NIEGO!! scream gonk xp whee ty tesh Karin? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|