|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:07 am
zajrzyjcie do meliny i wytypujcie sowjego kandydata w moim konkursie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:08 am
YumiTao lece sie pouczyc troche historii :/ pa whee Ja już dziś mam dosć Historii :/ Co i tak nie oznacza że nie bedę kuł :/ Na razie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:11 am
YumiTao lece sie pouczyc troche historii :/ pa whee papa .. milej nauki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:15 am
Hurrrrrra! Naplynely pierwsze zgloszenia do mojego konkursu! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:17 am
heh...Euri na studiach niewazne czy student jest zdrowy czy chory ale ma byc i miec gotowe prace jakies -_-"
Zer0 obiecuje ze od piatku w wyrku blaugh nie wiem czy nie bede balowac w łikend ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:19 am
Miss_Karina nie wiem czy nie bede balowac w łikend ;3 W weekend sa swieta ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:19 am
Eurina Vam Hurrrrrra! Naplynely pierwsze zgloszenia do mojego konkursu! biggrin lol.. tesh ciem zaglosować sad .. tylko nie za bardzo wiem na kogo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:20 am
Eurina Vam Miss_Karina nie wiem czy nie bede balowac w łikend ;3 W weekend sa swieta ! scream heh... szkoda xd wiec...a zupelnie zapomnialam ze za 2 tyg mam z piatku na sobote spotkanko w pubie a z soboty na niedziele disco xd xd whee wiec nie tak zle jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina heh...Euri na studiach niewazne czy student jest zdrowy czy chory ale ma byc i miec gotowe prace jakies -_-" Zer0 obiecuje ze od piatku w wyrku blaugh nie wiem czy nie bede balowac w łikend ;3ważne jest by był na ćwiczeniach... wykłady nie są obowiązkowe... choć fakt, na ASP wszystko jest inaczej... a ja jutro mam kolokwium z pedagogiki społecznej i opiekuńczej... nie chce mi się uczyć, idę na pałę, może się uda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:21 am
Kukus Miss_Karina heh...Euri na studiach niewazne czy student jest zdrowy czy chory ale ma byc i miec gotowe prace jakies -_-" Zer0 obiecuje ze od piatku w wyrku blaugh nie wiem czy nie bede balowac w łikend ;3ważne jest by był na ćwiczeniach... wykłady nie są obowiązkowe... choć fakt, na ASP wszystko jest inaczej... a ja jutro mam kolokwium z pedagogiki społecznej i opiekuńczej... nie chce mi się uczyć, idę na pałę, może się uda wink Ja jutro mam maturę z histy która sporo zaważy o ocenie , wiec w nocy zakuwał będę. Witaj Kukus xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 10:22 am
Kukus Miss_Karina heh...Euri na studiach niewazne czy student jest zdrowy czy chory ale ma byc i miec gotowe prace jakies -_-" Zer0 obiecuje ze od piatku w wyrku blaugh nie wiem czy nie bede balowac w łikend ;3ważne jest by był na ćwiczeniach... wykłady nie są obowiązkowe... choć fakt, na ASP wszystko jest inaczej... a ja jutro mam kolokwium z pedagogiki społecznej i opiekuńczej... nie chce mi się uczyć, idę na pałę, może się uda wink wlasnie... cwiczenia... a co do kolokwium Kukus, bede trzymac kciuki zeby ci sie udalo xd zaliczyc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|