|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:49 am
YumiTao @Sayokun: eek widze wszytskich ogarnoł zakupowy szał biggrin nieee ta pizamke dostal ode mnie i fifi na 18ste urodzinki XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:50 am
Nie nie lepiej nieinterpretowac. Smutno mi (niechodzi mi o to uczucie), tesknie za topikiem o dokanczaniu historyjek (jak mi sie wydaje to Kukus je skapucil).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:51 am
Miss_Karina YumiTao @Sayokun: eek widze wszytskich ogarnoł zakupowy szał biggrin nieee ta pizamke dostal ode mnie i fifi na 18ste urodzinki XDDDDHmm Ja planuje zrobienie swojej impry urodzinowej na gaji XD Wstep wolny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:53 am
Kto z obecnych tutaj lubi ta ta ta dam "Viva La Bam"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:53 am
Ozual Kto z obecnych tutaj lubi ta ta ta dam "Viva La Bam"? TY SIE PYTASZ?! JA I EMKA ZAŁOZYMY CHYBA JEGO FUN CLUB!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:54 am
Ozual Kto z obecnych tutaj lubi ta ta ta dam "Viva La Bam"? Boze to jest swietne ! xp szkoda ze tylko nie mam MTV stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:55 am
Miss_Karina YumiTao @Sayokun: eek widze wszytskich ogarnoł zakupowy szał biggrin nieee ta pizamke dostal ode mnie i fifi na 18ste urodzinki XDDDDaa takie klocki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:55 am
Oh tak mi przykro gonk scream stressed crying szkoda naprawde mi ciebie szkoda. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:58 am
Hehehehehehe chyba zartujesz ja przez ostatnie 2 miesiace moge ledwo 400 golda uzbierac. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 9:59 am
witajcie 4laugh ninja
wlasnie zainstalowalam Windowsika milenioom blaugh XD .. i restarcik neostrady bo siem psoola xp ... wreszcie.. chwilowo ... wszystko dziala whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh ninja wlasnie zainstalowalam Windowsika milenioom blaugh XD .. i restarcik neostrady bo siem psoola xp ... wreszcie.. chwilowo ... wszystko dziala whee Ano witam Lethiel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 A propos zakup ma ktoś pożyczyć 12k ? sweatdrop Witam Wszystkicj xd na mnie nie licz razz ja mam tylko jakies grosze xp xd poprostu bida biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|