|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:13 am
ejj co jest??? wszyscy naraz usneli czy jak??? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:17 am
a niech to... znow chora jestem ==" czesc wam szkraby...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:18 am
Baliaur ejj co jest??? wszyscy naraz usneli czy jak??? sweatdrop ja musze spadac..... bede pozniej..... nara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:19 am
opcy Baliaur ejj co jest??? wszyscy naraz usneli czy jak??? sweatdrop ja musze spadac..... bede pozniej..... nara! bye opcy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:21 am
Miss_Karina a niech to... znow chora jestem ==" czesc wam szkraby... beedactwo *przytula* papathus opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:22 am
Baliaur Miss_Karina a niech to... znow chora jestem ==" czesc wam szkraby... beedactwo *przytula* papathus opcy nyo... cale szczescie ze za 3 dni ferie == bo ja nie wytrzymam juz... a to juz tylko my o tej porze jestesmy? xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:24 am
Miss_Karina Baliaur Miss_Karina a niech to... znow chora jestem ==" czesc wam szkraby... beedactwo *przytula* papathus opcy nyo... cale szczescie ze za 3 dni ferie == bo ja nie wytrzymam juz... a to juz tylko my o tej porze jestesmy? xd whee 3nodding xd widocznie ja zaraz spadalski bo musimy z Juliangel jakas zwale na miescie zrobic 3nodding w koncu 21 marca ja mam teraz niby rekolekcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:28 am
Baliaur 3nodding xd widocznie ja zaraz spadalski bo musimy z Juliangel jakas zwale na miescie zrobic 3nodding w koncu 21 marca ja mam teraz niby rekolekcje heh pozdrow ode mnie Julcie whee heh.... swieta pewnie przespie albo przepracuje gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:31 am
Miss_Karina Baliaur 3nodding xd widocznie ja zaraz spadalski bo musimy z Juliangel jakas zwale na miescie zrobic 3nodding w koncu 21 marca ja mam teraz niby rekolekcje heh pozdrow ode mnie Julcie whee heh.... swieta pewnie przespie albo przepracuje gonk crying dam jej poke od cbie 4laugh bedna Kari.... ja powinnam sie trochu pouczyc...popisac...poobijac sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:40 am
Baliaur Miss_Karina Baliaur 3nodding xd widocznie ja zaraz spadalski bo musimy z Juliangel jakas zwale na miescie zrobic 3nodding w koncu 21 marca ja mam teraz niby rekolekcje heh pozdrow ode mnie Julcie whee heh.... swieta pewnie przespie albo przepracuje gonk crying dam jej poke od cbie 4laugh bedna Kari.... ja powinnam sie trochu pouczyc...popisac...poobijac sie blaugh heh okej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:42 am