|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:28 am
M-Teen ha! 360g za striped sockings biggrin biggrin biggrin yeaaah.. teraz to sprzedam za hmm.. twisted ninja a jak tak tanio zeczy zdobywash?? opcy a cio ty studiujesh??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:30 am
Baliaur M-Teen ha! 360g za striped sockings biggrin biggrin biggrin yeaaah.. teraz to sprzedam za hmm.. twisted ninja a jak tak tanio zeczy zdobywash?? ha! cwanaictwo! ha! spostrzegawczosc! i HA! umiejetnosc walki z frajerami z marketu MWAHAHAHAHA! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:31 am
M-Teen Baliaur M-Teen ha! 360g za striped sockings biggrin biggrin biggrin yeaaah.. teraz to sprzedam za hmm.. twisted ninja a jak tak tanio zeczy zdobywash?? ha! cwanaictwo! ha! spostrzegawczosc! i HA! umiejetnosc walki z frajerami z marketu MWAHAHAHAHA! domokun wyrazy uznania i podziwu smile musisz mnie kiedys tego nauczyc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:35 am
M-Teen Baliaur M-Teen ha! 360g za striped sockings biggrin biggrin biggrin yeaaah.. teraz to sprzedam za hmm.. twisted ninja a jak tak tanio zeczy zdobywash?? ha! cwanaictwo! ha! spostrzegawczosc! i HA! umiejetnosc walki z frajerami z marketu MWAHAHAHAHA! domokun xp sweatdrop ja nie mamm czau nie wyrabiam sse gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:37 am
Baliaur M-Teen ha! 360g za striped sockings biggrin biggrin biggrin yeaaah.. teraz to sprzedam za hmm.. twisted ninja a jak tak tanio zeczy zdobywash?? opcy a cio ty studiujesh?? informatyke.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w kazdym badz razie jestem konkurencja dla piacha xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:39 am
ja tez juz musze isc papaty i bawcie sie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:41 am
opcy Baliaur M-Teen ha! 360g za striped sockings biggrin biggrin biggrin yeaaah.. teraz to sprzedam za hmm.. twisted ninja a jak tak tanio zeczy zdobywash?? opcy a cio ty studiujesh?? informatyke..... dziwne ROFTL blaugh xd 3nodding a gdzie ?? apaptki tym co ida
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:48 am
Baliaur opcy Baliaur M-Teen ha! 360g za striped sockings biggrin biggrin biggrin yeaaah.. teraz to sprzedam za hmm.. twisted ninja a jak tak tanio zeczy zdobywash?? opcy a cio ty studiujesh?? informatyke..... dziwne ROFTL blaugh xd 3nodding a gdzie ?? Bielsko........ (dziwne?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:51 am
wlasnie oczywiste blaugh bielsko-biala??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:54 am
Baliaur wlasnie oczywiste blaugh bielsko-biala?? taaaa..... wlasciwie to juz nie studiuje bo absolutorium juz mam..... teraz sie tylko obronic musze.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:55 am