|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:58 am
M-Teen Baliaur osh tyhx dziwczyny 4laugh *otrzepuje sie calkowicie stra sie usiasc w fotelu* auuu lepiej postoje xp sweatdrop ej co mozna zrobic glupiego na miescie w dzien wiosny?? tylko bez hard-core'u sweatdrop stressed wyjdz cala na zielono, umaluj sobie twraz czyms zielonym i chodz z tabliczka: WITAJ WIOSNO! xp ja dzis jestem cala na zielono i mam oczy umalowane na zielono xp Mi sie najbardzij kiciu podoba 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:00 am
Baliaur M-Teen Baliaur osh tyhx dziwczyny 4laugh *otrzepuje sie calkowicie stra sie usiasc w fotelu* auuu lepiej postoje xp sweatdrop ej co mozna zrobic glupiego na miescie w dzien wiosny?? tylko bez hard-core'u sweatdrop stressed wyjdz cala na zielono, umaluj sobie twraz czyms zielonym i chodz z tabliczka: WITAJ WIOSNO! xp ja dzis jestem cala na zielono i mam oczy umalowane na zielono xp Mi sie najbardzij kiciu podoba 4laugh ha, a cala twarz? biggrin rece itp? biggrin nie chodzi mi o make-up tylko calyyy makijaz twrazy a nie! razz PS> a tabliczke masz? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:01 am
Emka no bez przesady..... xd
moglabym tak zrobic ale nie w moim miescie... np tam gdzie mnie nikt nie zna i znal nie bedzie 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:02 am
jaki slodziutki 4laugh *rzuca sie na szyje przytula* srki ale za fajnie wygladash whee hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:03 am
Baliaur jaki slodziutki 4laugh *rzuca sie na szyje przytula* srki ale za fajnie wygladash whee hey kazdy mu to mowi od wczoraj xDD HA-HA! Jestem wielka kupilam fioletowy szalik za 155! a u edmudna jest po 1050 xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:06 am
mi się ten trzeci obrazek podoba...
opcy znajdż mi jakąś śmierć... proshu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:06 am
M-Teen Baliaur jaki slodziutki 4laugh *rzuca sie na szyje przytula* srki ale za fajnie wygladash whee hey kazdy mu to mowi od wczoraj xDD HA-HA! Jestem wielka kupilam fioletowy szalik za 155! a u edmudna jest po 1050 xd xd xd whee no bo jest kawaii whee ja tyz kce eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:08 am
Baliaur jaki slodziutki 4laugh *rzuca sie na szyje przytula* srki ale za fajnie wygladash whee hey dzienks.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:08 am
Baliaur M-Teen HA-HA! Jestem wielka kupilam fioletowy szalik za 155! a u edmudna jest po 1050 xd xd xd whee no bo jest kawaii whee ja tyz kce eek opcy to jakis tam sith[cokolwiek to jest xP] ha! polowanie w markecie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:10 am
M-Teen Baliaur M-Teen HA-HA! Jestem wielka kupilam fioletowy szalik za 155! a u edmudna jest po 1050 xd xd xd whee no bo jest kawaii whee ja tyz kce eek opcy to jakis tam sith[cokolwiek to jest xP] ha! polowanie w markecie ninja ninja nie wiem cio ale napewno slodzitutkie *pokes opcy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:12 am
witam wszystkich *wchodzi i usmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:12 am
Jaswinder mi się ten trzeci obrazek podoba... opcy znajdż mi jakąś śmierć... proshu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:13 am
Baliaur nie wiem cio ale napewno slodzitutkie *pokes opcy* *was poked* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 7:14 am
HeeroX witam wszystkich *wchodzi i usmiecha sie* heyka dawno cie tu ni bylo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|