|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:32 am
*skok na Jas* *przytuuuuuuuuuuul* witaj whee 4laugh whee Stokrotka powodzenia whee wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:36 am
Lethiel M-Teen *patrzy na wszytkich* *leth jej wlazi na glowe* AA! NIE NIE NIE! Złaź * proboje sie bronić* BO MI BERET SPADNIE! razz xd *zlazi z glowy* calkiem wygodny whee wink blaugh xd no baaa! w koncu to moj berete biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:39 am
cze Leth... *szuka śmierci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:41 am
Jaswinder cze Leth... *szuka śmierci* eek *dopycha ja od poszukiwan* nie mozesz mi tego robic! jestem za mloda zebys umierala gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:44 am
M-Teen Jaswinder cze Leth... *szuka śmierci* eek *dopycha ja od poszukiwan* nie mozesz mi tego robic! jestem za mloda zebys umierala gonk *szuka śmierci - rozwarzań, wierszy, zdjęć krzyży i cmentarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:46 am
Jaswinder M-Teen Jaswinder cze Leth... *szuka śmierci* eek *dopycha ja od poszukiwan* nie mozesz mi tego robic! jestem za mloda zebys umierala gonk *szuka śmierci - rozwarzań, wierszy, zdjęć krzyży i cmentarzy* *upocona jak ruda mysz odsapuje z ullga* ufff.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:48 am
heyas... *wpada przez dziure w suficie upada na samym srodku podlogi na 4 litery* auuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:50 am
Baliaur heyas... *wpada przez dziure w suficie upada na samym srodku podlogi na 4 litery* auuu crying *zgrzyt zgrzyt zebiskami* *pomaga wstac bali* popatrzf : bylam u denftyfty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:50 am
Baliaur heyas... *wpada przez dziure w suficie upada na samym srodku podlogi na 4 litery* auuu crying O.o *pomaga jej wstać i otrzepooje z kushu* witaj *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:51 am
M-Teen Jaswinder M-Teen Jaswinder cze Leth... *szuka śmierci* eek *dopycha ja od poszukiwan* nie mozesz mi tego robic! jestem za mloda zebys umierala gonk *szuka śmierci - rozwarzań, wierszy, zdjęć krzyży i cmentarzy* *upocona jak ruda mysz odsapuje z ullga* ufff.. sweatdrop ma ktoś pożyczyć jakąś śmierć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:53 am
osh tyhx dziwczyny 4laugh *otrzepuje sie calkowicie stra sie usiasc w fotelu* auuu lepiej postoje xp sweatdrop
ej co mozna zrobic glupiego na miescie w dzien wiosny?? tylko bez hard-core'u sweatdrop stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 6:56 am
Baliaur osh tyhx dziwczyny 4laugh *otrzepuje sie calkowicie stra sie usiasc w fotelu* auuu lepiej postoje xp sweatdrop ej co mozna zrobic glupiego na miescie w dzien wiosny?? tylko bez hard-core'u sweatdrop stressed wyjdz cala na zielono, umaluj sobie twraz czyms zielonym i chodz z tabliczka: WITAJ WIOSNO! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|